Destinatie:

Plecare din:

Perioada:

Flexibila
Flexibila

Pret:

EUR
EUR


Filtreaza rezultatele

Durata:

4 nopti

Transport:

autocar

Tip masa:

demipensiune

Categorie cazare:

Oferte Seniori Eselnita

In cadrul sectiunii seniori Eselnita 2020 gasesti programe seniori pentru destinatiile sociale din Eselnita si oferte "Eselnita pentru toti" fara limitari si conditii speciale.

Foloseste motorul de cautare si alege oferte seniori Eselnita la hoteluri de 3* pretabile pentru un buget economic, oferte seniori de 4* in Eselnita pentru un confort mediu sau alte variante de programe seniori si oferte sociale Eselnita.

Suna la call center Best Tourism Hypermarket pentru oferte seniori Eselnita 2020-2021. Poti primi detalii instant despre ultimele oferte sociale de la consilierii nostri de turism, astfel incat sa alegi din mai multe programe seniori Eselnita in functie de: tipul de masa, tipul de transport, categoria de cazare, tipul de camera etc..

Besttourism.ro > Seniori > Romania > Eselnita

Oferte Seniori Romania Eselnita

Pret      Autocar     
border-color:#4F2D06 !important

Oferta Seniori Eselnita Pensiunea Steaua Dunării


cazare Pensiunea Steaua Dunării Transport autocar de la 189EUR
189 EUR
Pensiunea Steaua Dunării este situată pe malul Dunării, în Eșelnița. Expunerea pensiunii la soare de-a lungul întregii zile, peisajul ce o înconjoară și farmecul ieșirii fluviului din Cazanele Mici sunt doar câteva dintre atuurile pensi
background-color:#2D6000 !important; color:#2D6000 !important;
27.sep.2020 4 nopti autocar demipensiune
Vezi oferta

Scrie email prin serviciul "Cerere personalizata" pentru a ne transmite detaliile necesare despre vacante seniori 2020-2021. Te rugam sa mentionezi daca doresti : oferte seniori Eselnita all inclusive, demipensiune sau doar cu micul dejun asigurat; oferte sociale Eselnita cu autocar sau avion; vacante seniori Eselnita de 7 zile sau 14 zile; oferte sociale medii sau economice sau oferte "Eselnita pentru toti" etc... .

Cerere vacanta

Detalii cerere

 **
Sunt de acord cu termenii si conditiile
Date contact

 *


 *


 *


 *

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata