Destinatie:

Plecare din:

Perioada:

Flexibila
Flexibila

Pret:

EUR
EUR


Filtreaza rezultatele

Durata:

4 nopti

Transport:

autocar

Tip masa:

demipensiune

Categorie cazare:

3*

Oferte Seniori Drobeta Turnu-Severin

In cadrul sectiunii seniori Drobeta Turnu-Severin 2019 gasesti programe seniori pentru destinatiile sociale din Drobeta Turnu-Severin si oferte "Drobeta Turnu-Severin pentru toti" fara limitari si conditii speciale.

Foloseste motorul de cautare si alege oferte seniori Drobeta Turnu-Severin la hoteluri de 3* pretabile pentru un buget economic, oferte seniori de 4* in Drobeta Turnu-Severin pentru un confort mediu sau alte variante de programe seniori si oferte sociale Drobeta Turnu-Severin.

Suna la call center Best Tourism Hypermarket pentru oferte seniori Drobeta Turnu-Severin 2019-2020. Poti primi detalii instant despre ultimele oferte sociale de la consilierii nostri de turism, astfel incat sa alegi din mai multe programe seniori Drobeta Turnu-Severin in functie de: tipul de masa, tipul de transport, categoria de cazare, tipul de camera etc..

Besttourism.ro > Seniori > Romania > Drobeta Turnu-Severin

Oferte Seniori Romania Drobeta-Turnu---Severin

Pret      Autocar     
border-color:#4F2D06 !important

Oferta Seniori Drobeta Turnu-Severin Pensiunea Steaua Dunarii


cazare Pensiunea Steaua Dunarii Transport autocar de la 170EUR
170 EUR
Pensiunea Steaua Dunarii este prima pensiune construita in zona Parcului Natural Portile de Fier care si-a deschis portile pentru turistii romani si straini. Acest lucru se intampla in anul 2001, de atunci si pana in prezent fiind in continua dezvolt
background-color:#2D6000 !important; color:#2D6000 !important;
13.oct.2019 4 nopti autocar demipensiune
Vezi oferta

Scrie email prin serviciul "Cerere personalizata" pentru a ne transmite detaliile necesare despre vacante seniori 2019-2020. Te rugam sa mentionezi daca doresti : oferte seniori Drobeta Turnu-Severin all inclusive, demipensiune sau doar cu micul dejun asigurat; oferte sociale Drobeta Turnu-Severin cu autocar sau avion; vacante seniori Drobeta Turnu-Severin de 7 zile sau 14 zile; oferte sociale medii sau economice sau oferte "Drobeta Turnu-Severin pentru toti" etc... .

Cerere vacanta

Detalii cerere

 **
Sunt de acord cu termenii si conditiile
Date contact

 *


 *


 *


 *

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata