Destinatie:

Plecare din:

Perioada:

Flexibila
Flexibila

Pret:

EUR
EUR


Filtreaza rezultatele

Durata:

4 nopti

Transport:

autocar

Tip masa:

demipensiune

Categorie cazare:

4*

Oferte Seniori Danesti

In cadrul sectiunii seniori Danesti 2020 gasesti programe seniori pentru destinatiile sociale din Danesti si oferte "Danesti pentru toti" fara limitari si conditii speciale.

Foloseste motorul de cautare si alege oferte seniori Danesti la hoteluri de 3* pretabile pentru un buget economic, oferte seniori de 4* in Danesti pentru un confort mediu sau alte variante de programe seniori si oferte sociale Danesti.

Suna la call center Best Tourism Hypermarket pentru oferte seniori Danesti 2020-2021. Poti primi detalii instant despre ultimele oferte sociale de la consilierii nostri de turism, astfel incat sa alegi din mai multe programe seniori Danesti in functie de: tipul de masa, tipul de transport, categoria de cazare, tipul de camera etc..

Oferte Seniori Romania Danesti

Pret      Autocar     
border-color:#4F2D06 !important

Oferta Seniori Danesti Secret Garden


cazare Secret Garden Transport autocar de la 189EUR
189 EUR
Secret Garden este situat în localitatea Dănești, la doar 15 km de Baia Mare. Complexul constituie locul perfect pentru vacanțe, fiind situat departe de aglomerația orașului, în inima naturii, meritându-și pe deplin numele de "Grădina Se
background-color:#2D6000 !important; color:#2D6000 !important;
21.sep.2020 4 nopti autocar demipensiune
Vezi oferta

Scrie email prin serviciul "Cerere personalizata" pentru a ne transmite detaliile necesare despre vacante seniori 2020-2021. Te rugam sa mentionezi daca doresti : oferte seniori Danesti all inclusive, demipensiune sau doar cu micul dejun asigurat; oferte sociale Danesti cu autocar sau avion; vacante seniori Danesti de 7 zile sau 14 zile; oferte sociale medii sau economice sau oferte "Danesti pentru toti" etc... .

Cerere vacanta

Detalii cerere

 **
Sunt de acord cu termenii si conditiile
Date contact

 *


 *


 *


 *

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata