Destinatie:

Plecare din:

Perioada:

Flexibila
Flexibila

Pret:

EUR
EUR


Filtreaza rezultatele

Durata:

4 nopti

Transport:

autocar

Tip masa:

mic dejun

Categorie cazare:

4*

Oferte Seniori Cluj Napoca

In cadrul sectiunii seniori Cluj Napoca 2018 gasesti programe seniori pentru destinatiile sociale din Cluj Napoca si oferte "Cluj Napoca pentru toti" fara limitari si conditii speciale.

Foloseste motorul de cautare si alege oferte seniori Cluj Napoca la hoteluri de 3* pretabile pentru un buget economic, oferte seniori de 4* in Cluj Napoca pentru un confort mediu sau alte variante de programe seniori si oferte sociale Cluj Napoca.

Suna la call center Best Tourism Hypermarket pentru oferte seniori Cluj Napoca 2018-2019. Poti primi detalii instant despre ultimele oferte sociale de la consilierii nostri de turism, astfel incat sa alegi din mai multe programe seniori Cluj Napoca in functie de: tipul de masa, tipul de transport, categoria de cazare, tipul de camera etc..

Besttourism.ro > Seniori > Romania > Cluj Napoca

Oferte Seniori Romania Cluj-Napoca

Pret      Autocar     
border-color:#4F2D06 !important

Oferta Seniori Cluj Napoca Agape


cazare Agape Transport autocar de la 159EUR
159 EUR
Hotelul este situat in centrul orasului Cluj-Napoca, la cateva minute de plimbare de Biserica Sfantul Mihail, statuia Regelui Matei Corvin si Palatul Banffy. Fii pregatit sa primesti mai mult decat ceri. Complex Hotelier AGAPE, un nou nume pentru
background-color:#2D6000 !important; color:#2D6000 !important;
27.aug.2018 4 nopti autocar mic dejun
Vezi oferta

Scrie email prin serviciul "Cerere personalizata" pentru a ne transmite detaliile necesare despre vacante seniori 2018-2019. Te rugam sa mentionezi daca doresti : oferte seniori Cluj Napoca all inclusive, demipensiune sau doar cu micul dejun asigurat; oferte sociale Cluj Napoca cu autocar sau avion; vacante seniori Cluj Napoca de 7 zile sau 14 zile; oferte sociale medii sau economice sau oferte "Cluj Napoca pentru toti" etc... .

Cerere vacanta

Detalii cerere

 **
Sunt de acord cu termenii si conditiile
Date contact

 *


 *


 *


 *

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata