Destinatie:

Plecare din:

Perioada:

Flexibila
Flexibila

Pret:

EUR
EUR


Filtreaza rezultatele

Durata:

4 nopti

Transport:

autocar

Tip masa:

demipensiune

Categorie cazare:

4*

Oferte Seniori Cluj Napoca

In cadrul sectiunii seniori Cluj Napoca 2019 gasesti programe seniori pentru destinatiile sociale din Cluj Napoca si oferte "Cluj Napoca pentru toti" fara limitari si conditii speciale.

Foloseste motorul de cautare si alege oferte seniori Cluj Napoca la hoteluri de 3* pretabile pentru un buget economic, oferte seniori de 4* in Cluj Napoca pentru un confort mediu sau alte variante de programe seniori si oferte sociale Cluj Napoca.

Suna la call center Best Tourism Hypermarket pentru oferte seniori Cluj Napoca 2019-2020. Poti primi detalii instant despre ultimele oferte sociale de la consilierii nostri de turism, astfel incat sa alegi din mai multe programe seniori Cluj Napoca in functie de: tipul de masa, tipul de transport, categoria de cazare, tipul de camera etc..

Besttourism.ro > Seniori > Romania > Cluj Napoca

Oferte Seniori Romania Cluj-Napoca

Pret      Autocar     
border-color:#4F2D06 !important

Oferta Seniori Cluj Napoca Opal


cazare Opal Transport autocar de la 169EUR
169 EUR
Hotel-Restaurant OPAL a fost inaugurat in data de 21 noiembrie 2004. Situat nu departe de centrul Clujului, vis-a-vis de sediul central al societatii comerciale Astral Telecom, va ofera o cazare care sa va faca sederea, indiferent de scopul vizitei d
background-color:#2D6000 !important; color:#2D6000 !important;
23.sep.2019 4 nopti autocar demipensiune
Vezi oferta

Scrie email prin serviciul "Cerere personalizata" pentru a ne transmite detaliile necesare despre vacante seniori 2019-2020. Te rugam sa mentionezi daca doresti : oferte seniori Cluj Napoca all inclusive, demipensiune sau doar cu micul dejun asigurat; oferte sociale Cluj Napoca cu autocar sau avion; vacante seniori Cluj Napoca de 7 zile sau 14 zile; oferte sociale medii sau economice sau oferte "Cluj Napoca pentru toti" etc... .

Cerere vacanta

Detalii cerere

 **
Sunt de acord cu termenii si conditiile
Date contact

 *


 *


 *


 *

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata