Destinatie:

Plecare din:

Perioada:

Flexibila
Flexibila

Pret:

EUR
EUR


Filtreaza rezultatele

Durata:

3 nopti
4 nopti

Transport:

autocar

Tip masa:

all inclusive
demipensiune
mic dejun

Categorie cazare:

4 margarete
4*

Oferte Seniori Baile Felix

In cadrul sectiunii seniori Baile Felix 2020 gasesti programe seniori pentru destinatiile sociale din Baile Felix si oferte "Baile Felix pentru toti" fara limitari si conditii speciale.

Foloseste motorul de cautare si alege oferte seniori Baile Felix la hoteluri de 3* pretabile pentru un buget economic, oferte seniori de 4* in Baile Felix pentru un confort mediu sau alte variante de programe seniori si oferte sociale Baile Felix.

Suna la call center Best Tourism Hypermarket pentru oferte seniori Baile Felix 2020-2021. Poti primi detalii instant despre ultimele oferte sociale de la consilierii nostri de turism, astfel incat sa alegi din mai multe programe seniori Baile Felix in functie de: tipul de masa, tipul de transport, categoria de cazare, tipul de camera etc..

Besttourism.ro > Seniori > Romania > Baile Felix

Oferte Seniori Romania Baile-Felix

Pret     

Scrie email prin serviciul "Cerere personalizata" pentru a ne transmite detaliile necesare despre vacante seniori 2020-2021. Te rugam sa mentionezi daca doresti : oferte seniori Baile Felix all inclusive, demipensiune sau doar cu micul dejun asigurat; oferte sociale Baile Felix cu autocar sau avion; vacante seniori Baile Felix de 7 zile sau 14 zile; oferte sociale medii sau economice sau oferte "Baile Felix pentru toti" etc... .

Cerere vacanta

Detalii cerere

 **
Sunt de acord cu termenii si conditiile
Date contact

 *


 *


 *


 *

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata