Destinatie:

Plecare din:

Perioada:

Flexibila
Flexibila

Pret:

EUR
EUR


Filtreaza rezultatele

Durata:

4 nopti

Transport:

autocar

Tip masa:

demipensiune

Categorie cazare:

Oferte Seniori Arieseni

In cadrul sectiunii seniori Arieseni 2019 gasesti programe seniori pentru destinatiile sociale din Arieseni si oferte "Arieseni pentru toti" fara limitari si conditii speciale.

Foloseste motorul de cautare si alege oferte seniori Arieseni la hoteluri de 3* pretabile pentru un buget economic, oferte seniori de 4* in Arieseni pentru un confort mediu sau alte variante de programe seniori si oferte sociale Arieseni.

Suna la call center Best Tourism Hypermarket pentru oferte seniori Arieseni 2019-2020. Poti primi detalii instant despre ultimele oferte sociale de la consilierii nostri de turism, astfel incat sa alegi din mai multe programe seniori Arieseni in functie de: tipul de masa, tipul de transport, categoria de cazare, tipul de camera etc..

Besttourism.ro > Seniori > Romania > Arieseni

Oferte Seniori Romania Arieseni

Pret      Autocar     
border-color:#4F2D06 !important

Oferta Seniori Arieseni Pensiunea Skipass


cazare Pensiunea Skipass Transport autocar de la 179EUR
179 EUR
Pensiunea Skipass este situată în satul de vacanță Vârtop, din Parcul Natural Apuseni, într-un cadru natural deosebit, cu o priveliște înconjurătoare splendidă. Aerul de munte intens ionizat este extrem de benefic. Ciripitul păsărilor,
background-color:#2D6000 !important; color:#2D6000 !important;
22.sep.2019 4 nopti autocar demipensiune
Vezi oferta

Scrie email prin serviciul "Cerere personalizata" pentru a ne transmite detaliile necesare despre vacante seniori 2019-2020. Te rugam sa mentionezi daca doresti : oferte seniori Arieseni all inclusive, demipensiune sau doar cu micul dejun asigurat; oferte sociale Arieseni cu autocar sau avion; vacante seniori Arieseni de 7 zile sau 14 zile; oferte sociale medii sau economice sau oferte "Arieseni pentru toti" etc... .

Cerere vacanta

Detalii cerere

 **
Sunt de acord cu termenii si conditiile
Date contact

 *


 *


 *


 *

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata