Destinatie:

Plecare din:

Perioada:

Flexibila
Flexibila

Pret:

EUR
EUR


Filtreaza rezultatele

Durata:

7 nopti

Transport:

avion

Tip masa:

demipensiune

Categorie cazare:

3* +

Oferte Seniori Marinha Grande

In cadrul sectiunii seniori Marinha Grande 2018 gasesti programe seniori pentru destinatiile sociale din Marinha Grande si oferte "Marinha Grande pentru toti" fara limitari si conditii speciale.

Foloseste motorul de cautare si alege oferte seniori Marinha Grande la hoteluri de 3* pretabile pentru un buget economic, oferte seniori de 4* in Marinha Grande pentru un confort mediu sau alte variante de programe seniori si oferte sociale Marinha Grande.

Suna la call center Best Tourism Hypermarket pentru oferte seniori Marinha Grande 2018-2019. Poti primi detalii instant despre ultimele oferte sociale de la consilierii nostri de turism, astfel incat sa alegi din mai multe programe seniori Marinha Grande in functie de: tipul de masa, tipul de transport, categoria de cazare, tipul de camera etc..

Besttourism.ro > Seniori > Portugalia > Marinha Grande

Oferte Seniori Portugalia Marinha-Grande

Pret      Avion     
border-color:#4F2D06 !important

Oferta Seniori Marinha Grande Cristal Marinha


cazare Cristal Marinha Transport avion de la 435EUR
435 EUR
Hotelul Cristal Marinha este situat în centrul orașului Marinha Grande, la doar 16 km de Praia da Vieira (aprox. 10 minute de mers cu masina). Complexul se afla în apropierea orașelor Fatima, Leiria și Praia da Vieira, unde se găsesc plaje,
background-color:#2D6000 !important; color:#2D6000 !important;
29.mai.2018 7 nopti avion demipensiune
Vezi oferta

Scrie email prin serviciul "Cerere personalizata" pentru a ne transmite detaliile necesare despre vacante seniori 2018-2019. Te rugam sa mentionezi daca doresti : oferte seniori Marinha Grande all inclusive, demipensiune sau doar cu micul dejun asigurat; oferte sociale Marinha Grande cu autocar sau avion; vacante seniori Marinha Grande de 7 zile sau 14 zile; oferte sociale medii sau economice sau oferte "Marinha Grande pentru toti" etc... .

Cerere vacanta

Detalii cerere

 **
Sunt de acord cu termenii si conditiile
Date contact

 *


 *


 *


 *

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata