Destinatie:

Plecare din:

Perioada:

Flexibila
Flexibila

Pret:

EUR
EUR


Filtreaza rezultatele

Durata:

7 nopti

Transport:

avion

Tip masa:

demipensiune

Categorie cazare:

3*

Oferte Seniori Figueira da Foz

In cadrul sectiunii seniori Figueira da Foz 2020 gasesti programe seniori pentru destinatiile sociale din Figueira da Foz si oferte "Figueira da Foz pentru toti" fara limitari si conditii speciale.

Foloseste motorul de cautare si alege oferte seniori Figueira da Foz la hoteluri de 3* pretabile pentru un buget economic, oferte seniori de 4* in Figueira da Foz pentru un confort mediu sau alte variante de programe seniori si oferte sociale Figueira da Foz.

Suna la call center Best Tourism Hypermarket pentru oferte seniori Figueira da Foz 2020-2021. Poti primi detalii instant despre ultimele oferte sociale de la consilierii nostri de turism, astfel incat sa alegi din mai multe programe seniori Figueira da Foz in functie de: tipul de masa, tipul de transport, categoria de cazare, tipul de camera etc..

Besttourism.ro > Seniori > Portugalia > Figueira da Foz

Oferte Seniori Portugalia Figueira-da-Foz

Pret      Avion     
border-color:#4F2D06 !important

Oferta Seniori Figueira da Foz Costa de Prata


cazare Costa de Prata Transport avion de la 395EUR
395 EUR
Hotelul se bucură de o locație excelentă în Figueira da Foz, la 500 m depărtare de Fortul Santa Catarina. Plaja Claridade se află la 200 m depărtare față de hotel, astfel că turiștii se pot bucura oricând de o baie în mare. În zonă se
background-color:#2D6000 !important; color:#2D6000 !important;
02.apr.2020 7 nopti avion demipensiune
Vezi oferta

Scrie email prin serviciul "Cerere personalizata" pentru a ne transmite detaliile necesare despre vacante seniori 2020-2021. Te rugam sa mentionezi daca doresti : oferte seniori Figueira da Foz all inclusive, demipensiune sau doar cu micul dejun asigurat; oferte sociale Figueira da Foz cu autocar sau avion; vacante seniori Figueira da Foz de 7 zile sau 14 zile; oferte sociale medii sau economice sau oferte "Figueira da Foz pentru toti" etc... .

Cerere vacanta

Detalii cerere

 **
Sunt de acord cu termenii si conditiile
Date contact

 *


 *


 *


 *

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata