Destinatie:

Plecare din:

Perioada:

Flexibila
Flexibila

Pret:

EUR
EUR


Filtreaza rezultatele

Durata:

7 nopti

Transport:

avion

Tip masa:

demipensiune

Categorie cazare:

3* +

Oferte Seniori Portugalia

In cadrul sectiunii seniori Tara 2018 gasesti programe seniori pentru destinatiile sociale din Tara si oferte "Portugalia pentru toti" fara limitari si conditii speciale.

Foloseste motorul de cautare si alege oferte seniori Tara la hoteluri de 3* pretabile pentru un buget economic, oferte seniori de 4* in Portugalia pentru un confort mediu sau alte variante de programe seniori si oferte sociale Portugalia.

Suna la call center Best Tourism Hypermarket pentru oferte seniori Portugalia 2018-2019. Poti primi detalii instant despre ultimele oferte sociale de la consilierii nostri de turism, astfel incat sa alegi din mai multe programe seniori Portugalia in functie de: tipul de masa, tipul de transport, categoria de cazare, tipul de camera etc..

Besttourism.ro > Seniori > Portugalia

Oferte Seniori Portugalia

Pret      Avion     
border-color:#4F2D06 !important

Oferta Seniori Marinha Grande Cristal Marinha


cazare Cristal Marinha Transport avion de la 435EUR
435 EUR
Hotelul Cristal Marinha este situat în centrul orașului Marinha Grande, la doar 16 km de Praia da Vieira (aprox. 10 minute de mers cu masina). Complexul se afla în apropierea orașelor Fatima, Leiria și Praia da Vieira, unde se găsesc plaje,
background-color:#2D6000 !important; color:#2D6000 !important;
26.apr.2018 7 nopti avion demipensiune
Vezi oferta

Scrie email prin serviciul "Cerere personalizata" pentru a ne transmite detaliile necesare despre vacante seniori 2018-2019. Te rugam sa mentionezi daca doresti : oferte seniori Portugalia all inclusive, demipensiune sau doar cu micul dejun asigurat; oferte sociale Portugalia cu autocar sau avion; vacante seniori Portugalia de 7 zile sau 14 zile; oferte sociale medii sau economice sau oferte "Portugalia pentru toti" etc... .

Cerere vacanta

Detalii cerere

 **
Sunt de acord cu termenii si conditiile
Date contact

 *


 *


 *


 *

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata