Destinatie:

Plecare din:

Perioada:

Flexibila
Flexibila

Pret:

EUR
EUR


Filtreaza rezultatele

Durata:

7 nopti

Transport:

avion

Tip masa:

demipensiune

Categorie cazare:

3*

Oferte Seniori Portugalia

In cadrul sectiunii seniori Tara 2020 gasesti programe seniori pentru destinatiile sociale din Tara si oferte "Portugalia pentru toti" fara limitari si conditii speciale.

Foloseste motorul de cautare si alege oferte seniori Tara la hoteluri de 3* pretabile pentru un buget economic, oferte seniori de 4* in Portugalia pentru un confort mediu sau alte variante de programe seniori si oferte sociale Portugalia.

Suna la call center Best Tourism Hypermarket pentru oferte seniori Portugalia 2020-2021. Poti primi detalii instant despre ultimele oferte sociale de la consilierii nostri de turism, astfel incat sa alegi din mai multe programe seniori Portugalia in functie de: tipul de masa, tipul de transport, categoria de cazare, tipul de camera etc..

Besttourism.ro > Seniori > Portugalia

Oferte Seniori Portugalia

Pret      Avion     
border-color:#4F2D06 !important

Oferta Seniori Figueira da Foz Costa de Prata


cazare Costa de Prata Transport avion de la 395EUR
395 EUR
Hotelul se bucură de o locație excelentă în Figueira da Foz, la 500 m depărtare de Fortul Santa Catarina. Plaja Claridade se află la 200 m depărtare față de hotel, astfel că turiștii se pot bucura oricând de o baie în mare. În zonă se
background-color:#2D6000 !important; color:#2D6000 !important;
02.apr.2020 7 nopti avion demipensiune
Vezi oferta

Scrie email prin serviciul "Cerere personalizata" pentru a ne transmite detaliile necesare despre vacante seniori 2020-2021. Te rugam sa mentionezi daca doresti : oferte seniori Portugalia all inclusive, demipensiune sau doar cu micul dejun asigurat; oferte sociale Portugalia cu autocar sau avion; vacante seniori Portugalia de 7 zile sau 14 zile; oferte sociale medii sau economice sau oferte "Portugalia pentru toti" etc... .

Cerere vacanta

Detalii cerere

 **
Sunt de acord cu termenii si conditiile
Date contact

 *


 *


 *


 *

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata