Destinatie:

Plecare din:

Perioada:

Flexibila
Flexibila

Pret:

EUR
EUR


Filtreaza rezultatele

Durata:

3 nopti
4 nopti
7 nopti

Transport:

autocar
avion

Tip masa:

all inclusive
demipensiune
mic dejun

Categorie cazare:

3*
4 margarete
4*

Oferte Seniori Chisinau

In cadrul sectiunii seniori Chisinau 2020 gasesti programe seniori pentru destinatiile sociale din Chisinau si oferte "Chisinau pentru toti" fara limitari si conditii speciale.

Foloseste motorul de cautare si alege oferte seniori Chisinau la hoteluri de 3* pretabile pentru un buget economic, oferte seniori de 4* in Chisinau pentru un confort mediu sau alte variante de programe seniori si oferte sociale Chisinau.

Suna la call center Best Tourism Hypermarket pentru oferte seniori Chisinau 2020-2021. Poti primi detalii instant despre ultimele oferte sociale de la consilierii nostri de turism, astfel incat sa alegi din mai multe programe seniori Chisinau in functie de: tipul de masa, tipul de transport, categoria de cazare, tipul de camera etc..

Besttourism.ro > Seniori > Moldova > Chisinau

Oferte Seniori Moldova Chisinau

Pret     

Scrie email prin serviciul "Cerere personalizata" pentru a ne transmite detaliile necesare despre vacante seniori 2020-2021. Te rugam sa mentionezi daca doresti : oferte seniori Chisinau all inclusive, demipensiune sau doar cu micul dejun asigurat; oferte sociale Chisinau cu autocar sau avion; vacante seniori Chisinau de 7 zile sau 14 zile; oferte sociale medii sau economice sau oferte "Chisinau pentru toti" etc... .

Cerere vacanta

Detalii cerere

 **
Sunt de acord cu termenii si conditiile
Date contact

 *


 *


 *


 *

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata