Warning: file_get_contents(http://bilete-avion.besttourism.ro/getfooter): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 500 Internal Server Error in /home/besttour/public_html/NEW/oferte.php on line 65
Seniori Malta - Oferte seniori Malta- Program seniori Malta 2017

 

Destinatie:

Plecare din:

Perioada:

Flexibila
Flexibila

Pret:

EUR
EUR


Filtreaza rezultatele

Durata:

7 nopti

Transport:

avion

Tip masa:

demipensiune

Categorie cazare:

4*

Oferte Seniori Malta

In cadrul sectiunii seniori Tara 2017 gasesti programe seniori pentru destinatiile sociale din Tara si oferte "Malta pentru toti" fara limitari si conditii speciale.

Foloseste motorul de cautare si alege oferte seniori Tara la hoteluri de 3* pretabile pentru un buget economic, oferte seniori de 4* in Malta pentru un confort mediu sau alte variante de programe seniori si oferte sociale Malta.

Suna la call center Best Tourism Hypermarket pentru oferte seniori Malta 2017-2018. Poti primi detalii instant despre ultimele oferte sociale de la consilierii nostri de turism, astfel incat sa alegi din mai multe programe seniori Malta in functie de: tipul de masa, tipul de transport, categoria de cazare, tipul de camera etc..

Oferte Seniori Malta

Pret      Avion     
border-color:#4F2D06 !important

Oferta Seniori Qawra Bella Vista


cazare Bella Vista Transport avion de la 299EUR
299 EUR
Hotelul ofera 150 de camere duble, cu aer conditionat, baie proprie, tv color prin satelit (telecomanda contra cost), uscator de par. Camerele au balcoane sau terase. Hotelul dispune de piscina in aer liber si piscina acoperita incalzita, sala de
background-color:#2D6000 !important; color:#2D6000 !important;
28.sep.2017 7 nopti avion demipensiune
Vezi oferta

Scrie email prin serviciul "Cerere personalizata" pentru a ne transmite detaliile necesare despre vacante seniori 2017-2018. Te rugam sa mentionezi daca doresti : oferte seniori Malta all inclusive, demipensiune sau doar cu micul dejun asigurat; oferte sociale Malta cu autocar sau avion; vacante seniori Malta de 7 zile sau 14 zile; oferte sociale medii sau economice sau oferte "Malta pentru toti" etc... .

Cerere vacanta

Detalii cerere

 **
Sunt de acord cu termenii si conditiile
Date contact

 *


 *


 *


 *

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata