Destinatie:

Plecare din:

Perioada:

Flexibila
Flexibila

Pret:

EUR
EUR


Filtreaza rezultatele

Durata:

3 nopti
4 nopti

Transport:

autocar

Tip masa:

all inclusive
demipensiune
mic dejun

Categorie cazare:

4 margarete
4*

Oferte Seniori Sicilia

In cadrul sectiunii seniori Sicilia 2020 gasesti programe seniori pentru destinatiile sociale din Sicilia si oferte "Sicilia pentru toti" fara limitari si conditii speciale.

Foloseste motorul de cautare si alege oferte seniori Sicilia la hoteluri de 3* pretabile pentru un buget economic, oferte seniori de 4* in Sicilia pentru un confort mediu sau alte variante de programe seniori si oferte sociale Sicilia.

Suna la call center Best Tourism Hypermarket pentru oferte seniori Sicilia 2020-2021. Poti primi detalii instant despre ultimele oferte sociale de la consilierii nostri de turism, astfel incat sa alegi din mai multe programe seniori Sicilia in functie de: tipul de masa, tipul de transport, categoria de cazare, tipul de camera etc..

Besttourism.ro > Seniori > Italia > Sicilia

Oferte Seniori Italia Sicilia

Pret     

Scrie email prin serviciul "Cerere personalizata" pentru a ne transmite detaliile necesare despre vacante seniori 2020-2021. Te rugam sa mentionezi daca doresti : oferte seniori Sicilia all inclusive, demipensiune sau doar cu micul dejun asigurat; oferte sociale Sicilia cu autocar sau avion; vacante seniori Sicilia de 7 zile sau 14 zile; oferte sociale medii sau economice sau oferte "Sicilia pentru toti" etc... .

Cerere vacanta

Detalii cerere

 **
Sunt de acord cu termenii si conditiile
Date contact

 *


 *


 *


 *

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata