Destinatie:

Plecare din:

Perioada:

Flexibila
Flexibila

Pret:

EUR
EUR


Filtreaza rezultatele

Durata:

7 nopti

Transport:

avion

Tip masa:

demipensiune

Categorie cazare:

4*

Oferte Seniori Sicilia

In cadrul sectiunii seniori Sicilia 2018 gasesti programe seniori pentru destinatiile sociale din Sicilia si oferte "Sicilia pentru toti" fara limitari si conditii speciale.

Foloseste motorul de cautare si alege oferte seniori Sicilia la hoteluri de 3* pretabile pentru un buget economic, oferte seniori de 4* in Sicilia pentru un confort mediu sau alte variante de programe seniori si oferte sociale Sicilia.

Suna la call center Best Tourism Hypermarket pentru oferte seniori Sicilia 2018-2019. Poti primi detalii instant despre ultimele oferte sociale de la consilierii nostri de turism, astfel incat sa alegi din mai multe programe seniori Sicilia in functie de: tipul de masa, tipul de transport, categoria de cazare, tipul de camera etc..

Besttourism.ro > Seniori > Italia > Sicilia

Oferte Seniori Italia Sicilia

Pret      Avion     
border-color:#4F2D06 !important

Oferta Seniori Sicilia Hotel 4* Sicilia - Senior Voyage


cazare Hotel 4* Sicilia - Senior Voyage Transport avion de la 345EUR
345 EUR
Senior Voyage ofera ca destinatie de va canta insula Sicilia in cea mai favorabila perioada a anului in care temperaturile sunt ideale pentru a vizita Sicilia, un adevarat muzeu in aer liber. Sicilia este cea mai mare
background-color:#2D6000 !important; color:#2D6000 !important;
28.mai.2018 7 nopti avion demipensiune
Vezi oferta

Scrie email prin serviciul "Cerere personalizata" pentru a ne transmite detaliile necesare despre vacante seniori 2018-2019. Te rugam sa mentionezi daca doresti : oferte seniori Sicilia all inclusive, demipensiune sau doar cu micul dejun asigurat; oferte sociale Sicilia cu autocar sau avion; vacante seniori Sicilia de 7 zile sau 14 zile; oferte sociale medii sau economice sau oferte "Sicilia pentru toti" etc... .

Cerere vacanta

Detalii cerere

 **
Sunt de acord cu termenii si conditiile
Date contact

 *


 *


 *


 *

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata