Destinatie:

Plecare din:

Perioada:

Flexibila
Flexibila

Pret:

EUR
EUR


Filtreaza rezultatele

Durata:

7 nopti

Transport:

avion

Tip masa:

demipensiune

Categorie cazare:

3*

Oferte Seniori Sardinia

In cadrul sectiunii seniori Sardinia 2018 gasesti programe seniori pentru destinatiile sociale din Sardinia si oferte "Sardinia pentru toti" fara limitari si conditii speciale.

Foloseste motorul de cautare si alege oferte seniori Sardinia la hoteluri de 3* pretabile pentru un buget economic, oferte seniori de 4* in Sardinia pentru un confort mediu sau alte variante de programe seniori si oferte sociale Sardinia.

Suna la call center Best Tourism Hypermarket pentru oferte seniori Sardinia 2018-2019. Poti primi detalii instant despre ultimele oferte sociale de la consilierii nostri de turism, astfel incat sa alegi din mai multe programe seniori Sardinia in functie de: tipul de masa, tipul de transport, categoria de cazare, tipul de camera etc..

Besttourism.ro > Seniori > Italia > Sardinia

Oferte Seniori Italia Sardinia

Pret      Avion     
border-color:#4F2D06 !important

Oferta Seniori Sardinia Porto Conte


cazare Porto Conte Transport avion de la 455EUR
455 EUR
Hotel Porto Conte este amplasat pe malul marii, pe plaja cu nisip, la 13 km de animatul oras Alghero si la 11 km de aeroportul Alghero. Dotari camere Dotari camere: baie, uscator de par, telefon, TV satelit, aer conditionat, balcon sau terasa.
background-color:#2D6000 !important; color:#2D6000 !important;
09.mai.2018 7 nopti avion demipensiune
Vezi oferta

Scrie email prin serviciul "Cerere personalizata" pentru a ne transmite detaliile necesare despre vacante seniori 2018-2019. Te rugam sa mentionezi daca doresti : oferte seniori Sardinia all inclusive, demipensiune sau doar cu micul dejun asigurat; oferte sociale Sardinia cu autocar sau avion; vacante seniori Sardinia de 7 zile sau 14 zile; oferte sociale medii sau economice sau oferte "Sardinia pentru toti" etc... .

Cerere vacanta

Detalii cerere

 **
Sunt de acord cu termenii si conditiile
Date contact

 *


 *


 *


 *

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata