Destinatie:

Plecare din:

Perioada:

Flexibila
Flexibila

Pret:

EUR
EUR


Filtreaza rezultatele

Durata:

4 nopti

Transport:

avion

Tip masa:

mic dejun

Categorie cazare:

3*

Oferte Seniori Roma

In cadrul sectiunii seniori Roma 2018 gasesti programe seniori pentru destinatiile sociale din Roma si oferte "Roma pentru toti" fara limitari si conditii speciale.

Foloseste motorul de cautare si alege oferte seniori Roma la hoteluri de 3* pretabile pentru un buget economic, oferte seniori de 4* in Roma pentru un confort mediu sau alte variante de programe seniori si oferte sociale Roma.

Suna la call center Best Tourism Hypermarket pentru oferte seniori Roma 2018-2019. Poti primi detalii instant despre ultimele oferte sociale de la consilierii nostri de turism, astfel incat sa alegi din mai multe programe seniori Roma in functie de: tipul de masa, tipul de transport, categoria de cazare, tipul de camera etc..

Oferte Seniori Italia Roma

Pret      Avion     
border-color:#4F2D06 !important

Oferta Seniori Roma Regio


cazare Regio Transport avion de la 225EUR
225 EUR
PROGRAM: Ziua 1: BUCURESTI – ROMA Intalnire la ora 05:30 dimineata pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) – terminalul Plecari - cu insotitorul roman de grup pentru imbarcarea pe cursa TAROM cu destinatia Roma. Sosire la Roma la ora
background-color:#2D6000 !important; color:#2D6000 !important;
24.ian.2018 4 nopti avion mic dejun
Vezi oferta

Scrie email prin serviciul "Cerere personalizata" pentru a ne transmite detaliile necesare despre vacante seniori 2018-2019. Te rugam sa mentionezi daca doresti : oferte seniori Roma all inclusive, demipensiune sau doar cu micul dejun asigurat; oferte sociale Roma cu autocar sau avion; vacante seniori Roma de 7 zile sau 14 zile; oferte sociale medii sau economice sau oferte "Roma pentru toti" etc... .

Cerere vacanta

Detalii cerere

 **
Sunt de acord cu termenii si conditiile
Date contact

 *


 *


 *


 *

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata