Destinatie:

Plecare din:

Perioada:

Flexibila
Flexibila

Pret:

EUR
EUR


Filtreaza rezultatele

Durata:

7 nopti

Transport:

avion

Tip masa:

demipensiune

Categorie cazare:

4*

Oferte Seniori Roma

In cadrul sectiunii seniori Roma 2019 gasesti programe seniori pentru destinatiile sociale din Roma si oferte "Roma pentru toti" fara limitari si conditii speciale.

Foloseste motorul de cautare si alege oferte seniori Roma la hoteluri de 3* pretabile pentru un buget economic, oferte seniori de 4* in Roma pentru un confort mediu sau alte variante de programe seniori si oferte sociale Roma.

Suna la call center Best Tourism Hypermarket pentru oferte seniori Roma 2019-2020. Poti primi detalii instant despre ultimele oferte sociale de la consilierii nostri de turism, astfel incat sa alegi din mai multe programe seniori Roma in functie de: tipul de masa, tipul de transport, categoria de cazare, tipul de camera etc..

Oferte Seniori Italia Roma

Pret     

Scrie email prin serviciul "Cerere personalizata" pentru a ne transmite detaliile necesare despre vacante seniori 2019-2020. Te rugam sa mentionezi daca doresti : oferte seniori Roma all inclusive, demipensiune sau doar cu micul dejun asigurat; oferte sociale Roma cu autocar sau avion; vacante seniori Roma de 7 zile sau 14 zile; oferte sociale medii sau economice sau oferte "Roma pentru toti" etc... .

Cerere vacanta

Detalii cerere

 **
Sunt de acord cu termenii si conditiile
Date contact

 *


 *


 *


 *

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata