Destinatie:

Plecare din:

Perioada:

Flexibila
Flexibila

Pret:

EUR
EUR


Filtreaza rezultatele

Durata:

7 nopti

Transport:

avion

Tip masa:

demipensiune

Categorie cazare:

4*

Oferte Seniori Courmayeur

In cadrul sectiunii seniori Courmayeur 2019 gasesti programe seniori pentru destinatiile sociale din Courmayeur si oferte "Courmayeur pentru toti" fara limitari si conditii speciale.

Foloseste motorul de cautare si alege oferte seniori Courmayeur la hoteluri de 3* pretabile pentru un buget economic, oferte seniori de 4* in Courmayeur pentru un confort mediu sau alte variante de programe seniori si oferte sociale Courmayeur.

Suna la call center Best Tourism Hypermarket pentru oferte seniori Courmayeur 2019-2020. Poti primi detalii instant despre ultimele oferte sociale de la consilierii nostri de turism, astfel incat sa alegi din mai multe programe seniori Courmayeur in functie de: tipul de masa, tipul de transport, categoria de cazare, tipul de camera etc..

Besttourism.ro > Seniori > Italia > Courmayeur

Oferte Seniori Italia Courmayeur

Pret      Avion     
border-color:#4F2D06 !important

Oferta Seniori Courmayeur Mont Blanc


cazare Mont Blanc Transport avion de la 375EUR
375 EUR
Hotelul Mont Blanc 4* este situat in statiunea Courmayeur din regiunea Aosta, la 500 m de telecabina Checrouit. Camerele hotelului sunt specifice regiunii Aosta, cu podea din lemn, si sunt dotate cu TV, minibar si o baie privata cu halat si papuc
background-color:#2D6000 !important; color:#2D6000 !important;
23.mai.2019 7 nopti avion demipensiune
Vezi oferta

Scrie email prin serviciul "Cerere personalizata" pentru a ne transmite detaliile necesare despre vacante seniori 2019-2020. Te rugam sa mentionezi daca doresti : oferte seniori Courmayeur all inclusive, demipensiune sau doar cu micul dejun asigurat; oferte sociale Courmayeur cu autocar sau avion; vacante seniori Courmayeur de 7 zile sau 14 zile; oferte sociale medii sau economice sau oferte "Courmayeur pentru toti" etc... .

Cerere vacanta

Detalii cerere

 **
Sunt de acord cu termenii si conditiile
Date contact

 *


 *


 *


 *

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata