Destinatie:

Plecare din:

Perioada:

Flexibila
Flexibila

Pret:

EUR
EUR


Filtreaza rezultatele

Durata:

3 nopti
4 nopti

Transport:

autocar

Tip masa:

all inclusive
demipensiune
pensiune completa

Categorie cazare:

3*
4*
pensiune

Oferte Seniori Creta

In cadrul sectiunii seniori Creta 2019 gasesti programe seniori pentru destinatiile sociale din Creta si oferte "Creta pentru toti" fara limitari si conditii speciale.

Foloseste motorul de cautare si alege oferte seniori Creta la hoteluri de 3* pretabile pentru un buget economic, oferte seniori de 4* in Creta pentru un confort mediu sau alte variante de programe seniori si oferte sociale Creta.

Suna la call center Best Tourism Hypermarket pentru oferte seniori Creta 2019-2020. Poti primi detalii instant despre ultimele oferte sociale de la consilierii nostri de turism, astfel incat sa alegi din mai multe programe seniori Creta in functie de: tipul de masa, tipul de transport, categoria de cazare, tipul de camera etc..

Oferte Seniori Grecia Creta

Pret     

Scrie email prin serviciul "Cerere personalizata" pentru a ne transmite detaliile necesare despre vacante seniori 2019-2020. Te rugam sa mentionezi daca doresti : oferte seniori Creta all inclusive, demipensiune sau doar cu micul dejun asigurat; oferte sociale Creta cu autocar sau avion; vacante seniori Creta de 7 zile sau 14 zile; oferte sociale medii sau economice sau oferte "Creta pentru toti" etc... .

Cerere vacanta

Detalii cerere

 **
Sunt de acord cu termenii si conditiile
Date contact

 *


 *


 *


 *

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata