Destinatie:

Plecare din:

Perioada:

Flexibila
Flexibila

Pret:

EUR
EUR


Filtreaza rezultatele

Durata:

Transport:

Tip masa:

Categorie cazare:

Oferte Seniori Grecia

In cadrul sectiunii seniori Tara 2015 gasesti programe seniori pentru destinatiile sociale din Tara si oferte "Grecia pentru toti" fara limitari si conditii speciale.

Foloseste motorul de cautare si alege oferte seniori Tara la hoteluri de 3* pretabile pentru un buget economic, oferte seniori de 4* in Grecia pentru un confort mediu sau alte variante de programe seniori si oferte sociale Grecia.

Suna la call center Best Tourism Hypermarket pentru oferte seniori Grecia 2015-2016. Poti primi detalii instant despre ultimele oferte sociale de la consilierii nostri de turism, astfel incat sa alegi din mai multe programe seniori Grecia in functie de: tipul de masa, tipul de transport, categoria de cazare, tipul de camera etc..

Besttourism.ro > Seniori > Grecia

Oferte Seniori Grecia

Pret      All inclusive      Avion     
border-color:#4F2D06 !important

Oferta Seniori Rhodos Evi


cazare Evi Transport avion de la 333EUR
333 EUR
Hotelul Evi este situat in Faliraki, una dintre cele mai populare zone turistice ale insulei, oferind plaje nisipoase, viata de noapte intensă, numeroase posibilităti de practicare a sporturilor acvatice. Hotelul oferă oaspetilor 240 camere con
background-color:#2D6000 !important; color:#2D6000 !important;
14.sep.2015 7 nopti avion all inclusive
Vezi oferta

Scrie email prin serviciul "Cerere personalizata" pentru a ne transmite detaliile necesare despre vacante seniori 2015-2016. Te rugam sa mentionezi daca doresti : oferte seniori Grecia all inclusive, demipensiune sau doar cu micul dejun asigurat; oferte sociale Grecia cu autocar sau avion; vacante seniori Grecia de 7 zile sau 14 zile; oferte sociale medii sau economice sau oferte "Grecia pentru toti" etc... .

Cerere vacanta

Detalii cerere

 **
Sunt de acord cu termenii si conditiile
Date contact

 *


 *


 *


 *

Linkuri rapide

CallCenter
031.226.33.25
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata