Destinatie:

Plecare din:

Perioada:

Flexibila
Flexibila

Pret:

EUR
EUR


Filtreaza rezultatele

Durata:

3 nopti
4 nopti
7 nopti

Transport:

autocar
avion

Tip masa:

all inclusive
demipensiune

Categorie cazare:

4 margarete
4*

Oferte Seniori Dubai

In cadrul sectiunii seniori Dubai 2019 gasesti programe seniori pentru destinatiile sociale din Dubai si oferte "Dubai pentru toti" fara limitari si conditii speciale.

Foloseste motorul de cautare si alege oferte seniori Dubai la hoteluri de 3* pretabile pentru un buget economic, oferte seniori de 4* in Dubai pentru un confort mediu sau alte variante de programe seniori si oferte sociale Dubai.

Suna la call center Best Tourism Hypermarket pentru oferte seniori Dubai 2019-2020. Poti primi detalii instant despre ultimele oferte sociale de la consilierii nostri de turism, astfel incat sa alegi din mai multe programe seniori Dubai in functie de: tipul de masa, tipul de transport, categoria de cazare, tipul de camera etc..

Oferte Seniori Emiratele-Arabe-Unite Dubai

Pret     

Scrie email prin serviciul "Cerere personalizata" pentru a ne transmite detaliile necesare despre vacante seniori 2019-2020. Te rugam sa mentionezi daca doresti : oferte seniori Dubai all inclusive, demipensiune sau doar cu micul dejun asigurat; oferte sociale Dubai cu autocar sau avion; vacante seniori Dubai de 7 zile sau 14 zile; oferte sociale medii sau economice sau oferte "Dubai pentru toti" etc... .

Cerere vacanta

Detalii cerere

 **
Sunt de acord cu termenii si conditiile
Date contact

 *


 *


 *


 *

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata