Destinatie:

Plecare din:

Perioada:

Flexibila
Flexibila

Pret:

EUR
EUR


Filtreaza rezultatele

Durata:

7 nopti

Transport:

avion

Tip masa:

demipensiune

Categorie cazare:

4*

Oferte Seniori Lapithos

In cadrul sectiunii seniori Lapithos 2020 gasesti programe seniori pentru destinatiile sociale din Lapithos si oferte "Lapithos pentru toti" fara limitari si conditii speciale.

Foloseste motorul de cautare si alege oferte seniori Lapithos la hoteluri de 3* pretabile pentru un buget economic, oferte seniori de 4* in Lapithos pentru un confort mediu sau alte variante de programe seniori si oferte sociale Lapithos.

Suna la call center Best Tourism Hypermarket pentru oferte seniori Lapithos 2020-2021. Poti primi detalii instant despre ultimele oferte sociale de la consilierii nostri de turism, astfel incat sa alegi din mai multe programe seniori Lapithos in functie de: tipul de masa, tipul de transport, categoria de cazare, tipul de camera etc..

Besttourism.ro > Seniori > Cipru > Lapithos

Oferte Seniori Cipru Lapithos

Pret      Avion     
border-color:#4F2D06 !important

Oferta Seniori Lapithos Hotel Le Chateau Lambousa


cazare Hotel Le Chateau Lambousa Transport avion de la 355EUR
355 EUR
Le Chateau Lambousa Hotel este localizat in partea de nord a insulei Cipru, in statiunea Lapithos, la 700 m departare de plaja. Hotelul ofera : restaurant, bar, mic dejun in camera, snack bar, meniuri cu diete speciale, parcare pazita disponibila g
background-color:#2D6000 !important; color:#2D6000 !important;
26.apr.2020 7 nopti avion demipensiune
Vezi oferta

Scrie email prin serviciul "Cerere personalizata" pentru a ne transmite detaliile necesare despre vacante seniori 2020-2021. Te rugam sa mentionezi daca doresti : oferte seniori Lapithos all inclusive, demipensiune sau doar cu micul dejun asigurat; oferte sociale Lapithos cu autocar sau avion; vacante seniori Lapithos de 7 zile sau 14 zile; oferte sociale medii sau economice sau oferte "Lapithos pentru toti" etc... .

Cerere vacanta

Detalii cerere

 **
Sunt de acord cu termenii si conditiile
Date contact

 *


 *


 *


 *

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata