Destinatie:

Plecare din:

Perioada:

Flexibila
Flexibila

Pret:

EUR
EUR


Filtreaza rezultatele

Durata:

7 nopti

Transport:

avion

Tip masa:

demipensiune

Categorie cazare:

4*

Oferte Seniori Kyrenia

In cadrul sectiunii seniori Kyrenia 2019 gasesti programe seniori pentru destinatiile sociale din Kyrenia si oferte "Kyrenia pentru toti" fara limitari si conditii speciale.

Foloseste motorul de cautare si alege oferte seniori Kyrenia la hoteluri de 3* pretabile pentru un buget economic, oferte seniori de 4* in Kyrenia pentru un confort mediu sau alte variante de programe seniori si oferte sociale Kyrenia.

Suna la call center Best Tourism Hypermarket pentru oferte seniori Kyrenia 2019-2020. Poti primi detalii instant despre ultimele oferte sociale de la consilierii nostri de turism, astfel incat sa alegi din mai multe programe seniori Kyrenia in functie de: tipul de masa, tipul de transport, categoria de cazare, tipul de camera etc..

Besttourism.ro > Seniori > Cipru > Kyrenia

Oferte Seniori Cipru Kyrenia

Pret     

Scrie email prin serviciul "Cerere personalizata" pentru a ne transmite detaliile necesare despre vacante seniori 2019-2020. Te rugam sa mentionezi daca doresti : oferte seniori Kyrenia all inclusive, demipensiune sau doar cu micul dejun asigurat; oferte sociale Kyrenia cu autocar sau avion; vacante seniori Kyrenia de 7 zile sau 14 zile; oferte sociale medii sau economice sau oferte "Kyrenia pentru toti" etc... .

Cerere vacanta

Detalii cerere

 **
Sunt de acord cu termenii si conditiile
Date contact

 *


 *


 *


 *

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata