Destinatie:

Plecare din:

Perioada:

Flexibila
Flexibila

Pret:

EUR
EUR


Filtreaza rezultatele

Durata:

7 nopti

Transport:

avion

Tip masa:

demipensiune

Categorie cazare:

3*

Oferte Seniori Cipru

In cadrul sectiunii seniori Tara 2016 gasesti programe seniori pentru destinatiile sociale din Tara si oferte "Cipru pentru toti" fara limitari si conditii speciale.

Foloseste motorul de cautare si alege oferte seniori Tara la hoteluri de 3* pretabile pentru un buget economic, oferte seniori de 4* in Cipru pentru un confort mediu sau alte variante de programe seniori si oferte sociale Cipru.

Suna la call center Best Tourism Hypermarket pentru oferte seniori Cipru 2016-2017. Poti primi detalii instant despre ultimele oferte sociale de la consilierii nostri de turism, astfel incat sa alegi din mai multe programe seniori Cipru in functie de: tipul de masa, tipul de transport, categoria de cazare, tipul de camera etc..

Oferte Seniori Cipru

Pret      Avion     
border-color:#4F2D06 !important

Oferta Seniori Larnaca Hotel 3* Cipru Senior Voyage


cazare Hotel 3* Cipru Senior Voyage Transport avion de la 295EUR
295 EUR
Cipru o tara mica, insa o insula mare si generoasa, ce gazduieste peisaje de o varietate impresionanta. In timp ce de-a lungul coastei, gasim plaje stralucitoare cu un nisip foarte fin, in interiorul insulei, nenumarate atractii isi intampina vizitat
background-color:#2D6000 !important; color:#2D6000 !important;
27.mai.2016 7 nopti avion demipensiune
Vezi oferta

Scrie email prin serviciul "Cerere personalizata" pentru a ne transmite detaliile necesare despre vacante seniori 2016-2017. Te rugam sa mentionezi daca doresti : oferte seniori Cipru all inclusive, demipensiune sau doar cu micul dejun asigurat; oferte sociale Cipru cu autocar sau avion; vacante seniori Cipru de 7 zile sau 14 zile; oferte sociale medii sau economice sau oferte "Cipru pentru toti" etc... .

Cerere vacanta

Detalii cerere

 **
Sunt de acord cu termenii si conditiile
Date contact

 *


 *


 *


 *

Linkuri rapide

CallCenter
031.226.33.25
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata