Destinatie:

Plecare din:

Perioada:

Flexibila
Flexibila

Pret:

EUR
EUR


Filtreaza rezultatele

Durata:

7 nopti

Transport:

avion

Tip masa:

demipensiune

Categorie cazare:

4*

Oferte Seniori Anglia

In cadrul sectiunii seniori Tara 2019 gasesti programe seniori pentru destinatiile sociale din Tara si oferte "Anglia pentru toti" fara limitari si conditii speciale.

Foloseste motorul de cautare si alege oferte seniori Tara la hoteluri de 3* pretabile pentru un buget economic, oferte seniori de 4* in Anglia pentru un confort mediu sau alte variante de programe seniori si oferte sociale Anglia.

Suna la call center Best Tourism Hypermarket pentru oferte seniori Anglia 2019-2020. Poti primi detalii instant despre ultimele oferte sociale de la consilierii nostri de turism, astfel incat sa alegi din mai multe programe seniori Anglia in functie de: tipul de masa, tipul de transport, categoria de cazare, tipul de camera etc..

Besttourism.ro > Seniori > Anglia

Oferte Seniori Anglia

Pret      Avion     
border-color:#4F2D06 !important

Oferta Seniori Irvine Riverside Lodge


cazare Riverside Lodge Transport avion de la 495EUR
495 EUR
Hotelul Hallmark Irivne, face parte din lanțul de Hotelul Hallmark și este situat la 3 km distanță de centrul orasului Irvine si la circa 5 km distanta față de plaja cu nisip. Aeroportul din Glasgow se află la 40 km distanță. Hotelul are 2
background-color:#2D6000 !important; color:#2D6000 !important;
02.mai.2019 7 nopti avion demipensiune
Vezi oferta

Scrie email prin serviciul "Cerere personalizata" pentru a ne transmite detaliile necesare despre vacante seniori 2019-2020. Te rugam sa mentionezi daca doresti : oferte seniori Anglia all inclusive, demipensiune sau doar cu micul dejun asigurat; oferte sociale Anglia cu autocar sau avion; vacante seniori Anglia de 7 zile sau 14 zile; oferte sociale medii sau economice sau oferte "Anglia pentru toti" etc... .

Cerere vacanta

Detalii cerere

 **
Sunt de acord cu termenii si conditiile
Date contact

 *


 *


 *


 *

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata