Stimati turisti,
Anuntam cu regret ca pe toata perioada starii de urgenta agentia Best Tourism ramane inchisa. Pentru urgente, ne puteti contacta la numerele de telefon: 021.794.75.07 / 0784.215.628 / 0784.215.626

Toate rezervarile la Pensiunea Gulliver Delta Resort - Murighiol cu plecare pana la data de 16.05.2020, vor fi relocate in alte perioade, iar pentru relocare va rugam sa reveniti dupa ridicarea starii de urgenta.
In legatura cu situatia turistilor care au rezervari dupa 16.05.2020, momentan nu putem oferi informatii cu privire la perioada in care ni se va permite sa mergem in vacanta.
Vom reveni cu detalii in momentul in care vom afla ce masuri va lua Guvernul Romaniei la vremea respectiva.

 

Destinatie:

Plecare din:

Perioada:

Flexibila
Flexibila

Pret:

EUR
EUR


Filtreaza rezultatele

Durata:

3 nopti
4 nopti
7 nopti

Transport:

autocar
avion

Tip masa:

all inclusive
demipensiune
mic dejun

Categorie cazare:

3*
4 margarete
4*

Oferte Seniori Anglia

In cadrul sectiunii seniori Tara 2020 gasesti programe seniori pentru destinatiile sociale din Tara si oferte "Anglia pentru toti" fara limitari si conditii speciale.

Foloseste motorul de cautare si alege oferte seniori Tara la hoteluri de 3* pretabile pentru un buget economic, oferte seniori de 4* in Anglia pentru un confort mediu sau alte variante de programe seniori si oferte sociale Anglia.

Suna la call center Best Tourism Hypermarket pentru oferte seniori Anglia 2020-2021. Poti primi detalii instant despre ultimele oferte sociale de la consilierii nostri de turism, astfel incat sa alegi din mai multe programe seniori Anglia in functie de: tipul de masa, tipul de transport, categoria de cazare, tipul de camera etc..

Besttourism.ro > Seniori > Anglia

Oferte Seniori Anglia

Pret     

Scrie email prin serviciul "Cerere personalizata" pentru a ne transmite detaliile necesare despre vacante seniori 2020-2021. Te rugam sa mentionezi daca doresti : oferte seniori Anglia all inclusive, demipensiune sau doar cu micul dejun asigurat; oferte sociale Anglia cu autocar sau avion; vacante seniori Anglia de 7 zile sau 14 zile; oferte sociale medii sau economice sau oferte "Anglia pentru toti" etc... .

Cerere vacanta

Detalii cerere

 **
Sunt de acord cu termenii si conditiile
Date contact

 *


 *


 *


 *

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata