Stimati turisti,
Anuntam cu regret ca pe toata perioada starii de urgenta agentia Best Tourism ramane inchisa. Pentru urgente, ne puteti contacta la numerele de telefon: 021.794.75.07 / 0784.215.628 / 0784.215.626

Toate rezervarile la Pensiunea Gulliver Delta Resort - Murighiol cu plecare pana la data de 16.05.2020, vor fi relocate in alte perioade, iar pentru relocare va rugam sa reveniti dupa ridicarea starii de urgenta.
In legatura cu situatia turistilor care au rezervari dupa 16.05.2020, momentan nu putem oferi informatii cu privire la perioada in care ni se va permite sa mergem in vacanta.
Vom reveni cu detalii in momentul in care vom afla ce masuri va lua Guvernul Romaniei la vremea respectiva.

 

Cauta
oferte

Data de plecare:

Oferte Last Minute Cipru 2020

In cadrul sectiunii Last Minute 2020 Cipru gasiti oferte turistice cu plecare in urmatoarele 21 de zile. Exista 2 tipuri de incadrari: Oferte Last Minute cu reduceri si Oferte Last Minute fara reducere. Urmareste subsectiunea Oferte Last Minute cu reduceri pentru a beneficia de discount-uri semnificative pentru plecarile last minute. In cadrul subsectiunii Oferte Last Minute fara reduceri - gasiti ofertele turistice cu plecare in urmatoarele 21 de zile care nu au reduceri. Poti alege oferte last minute 2020 Cipru la hoteluri de 3* pretabile pentru un buget economic, oferte last minute de 4* in Cipru pentru un confort mediu sau last minute Cipru la hoteluri de 5* pentru un confort premium. Suna la numerele de telefon afisate pentru oferte last minute 2020 Cipru. Poti primi detalii instant despre ultimile oferte de la consilierii nostri de turism, astfel incat sa alegi din mai multe variante last minute Cipru in functie de: tipul de masa, tipul de transport, categoria de cazare, tipul de camera etc..
mai mult

Last minute Cipru

Apeleaza serviciul 'Cerere personalizata' pentru a ne transmite detaliile necesare pentru vacanta last minute in Cipru. Te rugam sa mentionezi daca doresti : last minute all inclusive, demipensiune sau doar cu micul dejun asigurat; transport individual sau last minute charter Cipru; oferte last minute Cipru cu autocar sau avion; vacante last minute de 7 zile sau 14 zile; oferte last minute in Cipru de lux, medii sau economice etc...

Cerere vacanta

Detalii cerere

 **
Sunt de acord cu termenii si conditiile
Date contact

 *


 *


 *


 *

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata