Cazare la hoteluri din Tunisia

Besttourism.ro > hoteluri > Tunisia
Djerba
Douz
El Kantaoui
Hammamet
Mahdia
Monastir
Nabeul
Sidi bu Said
Sousse
Tatouine
Yasmine Hammam..


Prezentari hoteluri Tunisia

Filtreaza: Toate | 2* | 2* superior | 3* | 3* superior | 4* | 5*
1 2 3 4 5 Pagina urmatoare
Cazare Hotel Sentido Rosa Beach 4*
Hotel Sentido Rosa Beach 4*
Localizare n staiunea Monastir pe plaja Se afl la 60 km de aeroportul Endifha Hammamet Faciliti hotel 3 restaurante 5 baruri WiFi piscin exterioar i interioar piscin pentru copii centru SPA loc de joac pentru copii Faciliti contra cost curtori..
Detalii »
Cazare Hotel El Borj ***+
Hotel El Borj ***+
3* superior Mahdia
Localizare pe plaj n staiunea Mahdia la aproximativ 1 or jumtate de aeroportul din Hammamet Faciliti hotel restaurant bar piscin exterioar piscin interioar centru SPA loc de joac pentru copii internet Wifi volley pe plaj mini golf tenis de mas sal..
Detalii »
Cazare Hotel Marhaba Club 4*
Hotel Marhaba Club 4*
4* Sousse
Localizare n staiunea Monastir pe plaja Se afl la 60 km de aeroportul Endifha Hammamet Faciliti hotel 3 restaurante 5 baruri WiFi piscin exterioar i interioar piscin pentru copii centru SPA loc de joac pentru copii minigolf animaie Faciliti co..
Detalii »
Cazare Magic Scheherazade Sensimar (adult only)
Magic Scheherazade Sensimar (adult only)
4* Sousse
Localizare Hotelul este localizat la numai 200 m departare fata de cea mai apropiata plaja Muzeul de arheologie se afla la 49 km departare de hotel Portul El Kantaoui si Acqua Palace sunt situate la 5 km departare fata de hotel La 6 km departare f..
Detalii »
Cazare Magic Lifeskanes Family Resort
Magic Lifeskanes Family Resort
Localizare Hotel Magic Life Skanes Family Resort este situat in Monastir la numai 13 km departare de Aerportul Habib Bourguiba Plaja de afla la numai 100 m departare fata de hotel La numai 16 km departare de hotel se afla Miami Shopping Center ..
Detalii »
Cazare Magic Holiday Village Manar
Magic Holiday Village Manar
Localizare Hotelul este situat pe malul Marii Mediterane in orasul tunisian Hammamet la 6 kilometri de centru si la 63 de kilometri de aeroport In apropiere de hotel pot fi gasite un club de noapte o statie de autobuz la 550 de metri un superma..
Detalii »
Cazare Eden Club
Eden Club
Hotelul Eden Club 3 este situat direct pe plaja din Monastir fiind recomandat familiilor cu copii Facilitati camere standard cu 2 paturi baie proprie cada sau dus uscator de par WC aer conditionat telefon TV satelit balcon sau terasa Facilita..
Detalii »
Cazare Riu Marillia
Riu Marillia
Hotelul Riu Marillia 4 este amplasat pe plaja la 10 km de centrul orasului Hammamet si la 31 km de aeroportul Enfidha International Facilitati camere baie uscator de par telefon aer conditionat centralizat minifrigider TV satelit seif balcon sau t..
Detalii »
Cazare Medina Solaria Thalasso
Medina Solaria Thalasso
Hotelul Medina Solaria Thalasso este amplasat n apropierea medinei din Yasmine Hammamet i a portului la 8 km de centrul istoric al oraului Hammamet Faciliti camere baie proprie aer condiionat n sezon telefon TV satelit frigider minibar seif balcon..
Detalii »
Cazare Medina Belisaire Thalasso
Medina Belisaire Thalasso
Hotelul Medina Belisaire Thalasso se afl la 200 m de plaj i la 51 km de aeroport Faciliti camere baie proprie aer condiionat telefon TV satelit minibar seif balcon sau teras Faciliti generale recepie 2 restaurante restaurant oriental 3 baruri ..
Detalii »
 
Filtreaza: Toate | 2* | 2* superior | 3* | 3* superior | 4* | 5*
1 2 3 4 5 Pagina urmatoare

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata