Warning: file_get_contents(http://bilete-avion.besttourism.ro/getfooter): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 500 Internal Server Error in /home/besttour/public_html/NEW/hoteluri.php on line 95
Cazare Amazonas, oferta Amazonas, poze Amazonas descriere facilitati preturi Amazonas, dotari localizare drumuri acces

 
de la 690 Euro/ persoana!
vezi toate alertele

Amazonas 3*

Poze imagini cazare informatii
Poze imagini cazare informatii Poze imagini cazare informatii Poze imagini cazare informatii Poze imagini cazare informatii Poze imagini cazare informatii Poze imagini cazare informatii

Amazonas 3*

Mallorca, Spania

Hotel Amazonas situat la 50 de metri de Clubul Nautic în populara stațiune S'Arenal pe coasta de sud centrală a insulei Mallorca. Hotelul este la aproximativ la 15 km est de capitala Palma, si 8 km Sant Joan.

Construit în 1970 și renovat complet în timpul iernii anului 2000 hotel Amazonas are un total de 157 camere, inclusiv 142 camere duble și cu încă 15 single, care sunt distribuite într-o clădire principală de 5 etaje si trei etaje annexe, și amplasat în mijlocul unor grădini
Hotel Amazonas situat la 50 de metri de Clubul Nautic în populara stațiune S'Arenal pe coasta de sud centrală a insulei Mallorca. Hotelul este la aproximativ la 15 km est de capitala Palma, si 8 km Sant Joan.

Construit în 1970 și renovat complet în timpul iernii anului 2000 hotel Amazonas are un total de 157 camere, inclusiv 142 camere duble și cu încă 15 single, care sunt distribuite într-o clădire principală de 5 etaje si trei etaje annexe, și amplasat în mijlocul unor grădini 800m2 stil mediteranean și terase la soare, iar în jur este o zonă mare de piscină centrală.

Toate camerele de la hotel Amazonas Mallorca sunt dotate cu baie cu cabină de duș, împreună cu o linie telefonică directă, ventilator de tavan, seif, un balcon sau o terasă, dintre care multe au vederi spre piscină.

Facilități clienților din hotel includ o zona de receptie 24 ore cu servicii de schimb valutar, bagaje și camere de curtoazie pentru plecările târzii, împreună cu un aer condiționat, bufet restaurant în stil snack-bar care oferă o varietate de mâncăruri tradiționale spaniole, internaționale și vegetariene, precum și o sală de jocuri, spălătorie și servicii medicale și baruri la piscină.

Facilități sportive și de petrecere a timpului liber la dispoziția oaspeților includ o mare piscină în aer liber cu apă dulce, cu sectiune pentru copii și terase.
Abonare Newsletter
Email: Abonare »
CAUTA
Cere o oferta personalizata

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata