Stimati turisti,
Anuntam cu regret ca pe toata perioada starii de urgenta agentia Best Tourism ramane inchisa. Pentru urgente, ne puteti contacta la numerele de telefon: 021.794.75.07 / 0784.215.628 / 0784.215.626

Toate rezervarile la Pensiunea Gulliver Delta Resort - Murighiol cu plecare pana la data de 16.05.2020, vor fi relocate in alte perioade, iar pentru relocare va rugam sa reveniti dupa ridicarea starii de urgenta.
In legatura cu situatia turistilor care au rezervari dupa 16.05.2020, momentan nu putem oferi informatii cu privire la perioada in care ni se va permite sa mergem in vacanta.
Vom reveni cu detalii in momentul in care vom afla ce masuri va lua Guvernul Romaniei la vremea respectiva.

 

Johann Strauss 3*

Besttourism.ro > hoteluri > Romania > Bucuresti > johann strauss
Poze imagini cazare informatii
Poze imagini cazare informatii Poze imagini cazare informatii Poze imagini cazare informatii

Johann Strauss 3*

Bucuresti, Romania

Complexul Hotelier Johann Strauss va invita sa petreceti timpul dumneavoastra liber intr-un frumos cadru natural, in zona de nord - linistita - a capitalei, bucurandu-va de amenajarile si dotarile necesare ofertei de servicii pe care avem placerea sa o punem la dispozitie. Posibilitatile de organizare a unor intalniri de mai mare anvergura de tipul seminariilor, conferintelor si a altor manifestari de acelasi tip, sunt asigurate prin sala de conferinte de aproximativ 50 de locuri, dotata cu video-proiector, Complexul Hotelier Johann Strauss va invita sa petreceti timpul dumneavoastra liber intr-un frumos cadru natural, in zona de nord - linistita - a capitalei, bucurandu-va de amenajarile si dotarile necesare ofertei de servicii pe care avem placerea sa o punem la dispozitie. Posibilitatile de organizare a unor intalniri de mai mare anvergura de tipul seminariilor, conferintelor si a altor manifestari de acelasi tip, sunt asigurate prin sala de conferinte de aproximativ 50 de locuri, dotata cu video-proiector, ecran si alte dotari solicitate.
Abonare Newsletter
Email: Abonare »
CAUTA
Cere o oferta personalizata

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besttour/public_html/NEW/bileteavion2/_application/_system/core/Exceptions.php:185)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 672