Warning: file_get_contents(cached/footer_cache_upd_new.html): failed to open stream: No such file or directory in /home/besttour/public_html/NEW/class/templator.class.php on line 869
Cazare Canaves Oia, oferta Canaves Oia, poze Canaves Oia descriere facilitati preturi Canaves Oia, dotari localizare drumuri acces

 

Canaves Oia 5*

Besttourism.ro > hoteluri > Grecia > Santorini > canaves oia
Poze imagini cazare informatii
Poze imagini cazare informatii Poze imagini cazare informatii Poze imagini cazare informatii Poze imagini cazare informatii Poze imagini cazare informatii Poze imagini cazare informatii Poze imagini cazare informatii Poze imagini cazare informatii

Canaves Oia 5*

Santorini, Grecia

Hotel Canaves Oia Santorini construit in stilul secolului 17, are camere sculptate, modificate și transformate în suite de lux cu un design elegant. Secțiunea este decorata în stilul tradițional al insulei, cu mobilier de epocă și artă. Hotelul face parte din categoria hotelurilor de lux din Santorini și funcționează din aprilie până în noiembrie.

Hotel Canaves Oia Santorini dispune de 33 de camere și suite distribuite în două secțiuni - Canaves Oia și Canaves Oia Suites - fiecare dintre sectiuni
Hotel Canaves Oia Santorini construit in stilul secolului 17, are camere sculptate, modificate și transformate în suite de lux cu un design elegant. Secțiunea este decorata în stilul tradițional al insulei, cu mobilier de epocă și artă. Hotelul face parte din categoria hotelurilor de lux din Santorini și funcționează din aprilie până în noiembrie.

Hotel Canaves Oia Santorini dispune de 33 de camere și suite distribuite în două secțiuni - Canaves Oia și Canaves Oia Suites - fiecare dintre sectiuni are recepție proprie, piscină și o piscină pentru a asigura maximum de confort pe tot parcursul sejurului. Hotel Canaves Oia oferă unele dintre cele mai romantice cazari de pe insula, cu arhitectura sa tradițional cicladica. Pereții și tavanele arcuite, facute din piatra, sunt vopsite alb-crem, în contrast puternic cu mobilierul tradițional de culoare închisă, picturi și obiecte de artă.

Dubla Superior de la Canaves Oia este formata dintr-un dormitor cu pat dublu, living, baie cu cada sau dus, terasa cu o vedere uimitoare catre vulcan și zona Caldera.

Suita Junior este formata dintr-un dormitor cu pat dublu, living, baie cu cada sau dus, terasa cu o vedere uimitoare catre vulcan și zona Caldera.

Suita Junior de la Canaves Oia Suites este formata dintr-un dormitor cu pat dublu, o zonă separată de living, o baie cu un duș cu jet sau cadă și un balcon cu o vedere uimitoare catre vulcan și zona Caldera.

Suita superioară la Canaves Oia este formata dintr-un dormitor, cameră separată spațioasă de zi, cu zonă de luat masa, baie cu cabină de duș, jacuzzi sau duș cu hidro-masaj cu jet, verandă privată cu vedere la Caldera și vulcan.

Suita superioară la Canaves Oia Suites este formata dintr-un dormitor, camera separata de zi spațioasă (unele cu o mansardă), baie cu cadă sau cabină de duș, verandă privată cu vedere la Caldera și vulcan.

Suita luna de miere de la Canaves Oia este formata dintr-un dormitor, cameră separată de zi spațioasă, baie cu cabină de duș, jacuzzi sau duș cu hidro-masaj cu jet, a doua baie / WC, verandă cu vedere la Caldera și vulcan.

Suită nupțială, la Canaves Oia Suites este formata din dormitor, living separat, baie cu cadă, jacuzzi sau duș cu hidro-masaj cu jet, verandă privată cu jacuzzi în aer liber cu vedere spre Caldera și vulcan.

Suita superioară cu 2 dormitoare constă dintr-un dormitor matrimonial la mansardă, baie cu cadă, jacuzzi, un al doilea dormitor la nivelul inferior, cu baie în zona de living, cameră de zi spațioasă și o zonă de luat masa, verandă cu jacuzzi în aer liber și vedere la crater și vulcan.

Suita superioară 4 persoane de la Canaves Oia Suites este formata din dormitor matrimonial unul cu baie proprie cu duș sau cadă, un al doilea dormitor cu baie în zona de living cu o cabină de duș, cameră de zi spațioasă și o zonă de luat masa, verandă cu vedere la Caldera și vulcan.

Suita Canaves la Canaves Oia Suites constă dintr-un dormitor matrimonial la mansardă, baie cu cadă și duș cu jet cu putere, un al doilea dormitor la nivelul inferior cu baie în zona de living, cameră de zi spațioasă și o zonă de luat masa, saună, veranda cu piscină în aer liber și vedere la caldeira și vulcan.

Ambele secțiuni oferă piscine și baruri la piscine unde vă puteți relaxa în timp ce va bucurati de un pahar de vin traditional din Santorini. În Canaves Oia Suites veți găsi un restaurant uimitor pe marginea piscinei cu mese rafinate și un restaurant gastronomic cu gusturi rafinate inspirate din bucătăria locală și în secțiunea specială de mese private, vă puteți bucura de o cină romantică într-un cadru facut pentru doi. Caracteristică unică la Canaves Oia Suites este liftul, care este singurul hotel cu lift în insula!
Abonare Newsletter
Email: Abonare »
CAUTA
Cere o oferta personalizata

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besttour/public_html/NEW/bileteavion2/_application/_system/core/Exceptions.php:185)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 672