Stimati turisti,
Anuntam cu regret ca pe toata perioada starii de urgenta agentia Best Tourism ramane inchisa. Pentru urgente, ne puteti contacta la numerele de telefon: 021.794.75.07 / 0784.215.628 / 0784.215.626

Toate rezervarile la Pensiunea Gulliver Delta Resort - Murighiol cu plecare pana la data de 16.05.2020, vor fi relocate in alte perioade, iar pentru relocare va rugam sa reveniti dupa ridicarea starii de urgenta.
In legatura cu situatia turistilor care au rezervari dupa 16.05.2020, momentan nu putem oferi informatii cu privire la perioada in care ni se va permite sa mergem in vacanta.
Vom reveni cu detalii in momentul in care vom afla ce masuri va lua Guvernul Romaniei la vremea respectiva.

 

Cazare la hoteluri din Nicosia

Besttourism.ro > hoteluri > Cipru > Nicosia

Prezentari hoteluri din Nicosia

Filtreaza: Toate | 2* | 3* | 4*
Cazare Averof
Averof
2*
Hotelul dispune de 25 de camere dotate modern, restaurant, bar, gradina, terasa si cutie de valori. Se ofera servicii de room service, curatare a hainelor, schimb valutar si fax.
Detalii »
Cazare Asty
Asty
2*
Hotelul dispune de 52 de camere dotate modern, restaurant, bar, terasa, loc de parcare, sauna si sala de jocuri. Se ofera servicii de acces la internet si fax.
Detalii »
Cazare Classic
Classic
3*
Hotelul dispune de 57 de camere dotate modern, restaurant, bar, sala de fitness si biblioteca. Se ofera servicii de room service, ingrijire a copiilor, curatare a hainelor, schimb valutar, fax si acces la internet.
Detalii »
Cazare Castelli
Castelli
3*
Hotelul dispune de 46 de camere dotate modern, restauramt, bar, lift, cutie de valori, lift si incalzire. Se ofera servicii de room service, schimb valutar, inchirieri auto si acces la internet.
Detalii »
Cazare Hilton Park Nicosia
Hilton Park Nicosia
4*
Hotelul dispune de 194 de camere dotate modern, restaurant, bar, cutie de valori, sala de fitness si piscina exterioara. Se ofera servicii de room service, ingrijirea copiilor, curatarea hainelor, fax si acces la internet.
Detalii »
Cazare Hilton Cyprus
Hilton Cyprus
4*
Hotelul dispune de 298 de camere dotate modern, restaurant, bar, sauna, sala de fitness, salon de masaj, jacuzzi, piscina interioara si psicina exterioara. Se ofera servicii de room service, ingrijire a copiilor, curatare a hainelor, inchirieri auto, fax si acces la internet.
Detalii »
 
Filtreaza: Toate | 2* | 3* | 4*
 

Cazare in alte localitati din Cipru

Ayia Napa
Kyrenia
Lapithos
Larnaca
Limassol
Paphos
Protaras

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besttour/public_html/NEW/bileteavion2/_application/_system/core/Exceptions.php:185)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 672