Cazare la hoteluri 3* din Birmingham

Besttourism.ro > hoteluri > Anglia > Birmingham

Prezentari hoteluri 3* din Birmingham

Filtreaza: Toate | 1* | 2* | 3* | 4*
Cazare Norfolk
Norfolk
3*
Hoteul este o locatie excelenta pentru cei care vor sa viziteze orasul, fiind situat in apropiere de mai multe puncte de interes turistic. Hotelul dispune de 169 de camere dotate modern, restaurant, bar si lift. Se ofera servicii de room service, curatare a hainelor, schimb valutar, fax si internet.
Detalii »
Cazare The Limes Country Lodge
The Limes Country Lodge
3*
Micul hotel se afla intr-o zona pitoreasca de tara la o scurta plimbare cu masina de la M42. Hotelul dispune de camere dotate modern, ioncalzire si teren de golf. Se ofera servicii de acces wireless la internet.
Detalii »
Cazare Sleep Inn Birmingham
Sleep Inn Birmingham
3*
Hotelul ocupa o pozitie ideala atat pentru turisti cat si pentru oamenii de afaceri, fiind situat la numai 2 minute de centrul orasului. Hotelul dispune de 90 de camere dotate modern, restaurant, bar si loc de parcare.
Detalii »
Cazare Ramada Birmingham
Ramada Birmingham
3*
Hotelul se gaseste situat in centrul orasului, fiind inconjurat de restaurante si baruri. Cel mai apropiat aeroport este situat la 11 kilometrii distanta. Hotelul dispune de 90 de camere dotate modern, restaurant, bar, lift si incalzire. Se ofera servicii de room service, curatare a hainelor, fax si
Detalii »
Cazare Quality Birmingham
Quality Birmingham
3*
Hotelul ofera o pace si o liniste neasteptata la 20 de minute de centrul orasului. Hotelul dispune de 176 de camere dotate modern, restaurant, bar, gradina, sauna, sala de fitness si baie turceasca. Hotelul ofera servicii de curatare a hainelor, fax si acces la internet.
Detalii »
Cazare Portland
Portland
3*
Hotelul are o asezare perfecta pentru cei care vor sa viziteze orasul. Cu o pozitie centrala, facilitati si servicii excelente si eficiente, hotelul a capatat o reputatie foarte buna. Hotelul dispune de 63 de camere dotate modern, restaurant, bar, lift si incalzire. Se ofera servicii de curatare a
Detalii »
Cazare Plough and Harrow
Plough and Harrow
3*
Hotelul se afla situat in Edgbaston, in apropiere de centrul orasului Birmingham. Hotelul dispune de 44 de camere dotate modern, restaurant, bar, incalzire si cutie de valori. Se ofera servicii de room service, curatare a hainelor, fax si acces la internet.
Detalii »
Cazare Jurys Inn Birmingham
Jurys Inn Birmingham
3*
Acesta este unul dintre cele mai populare hoteluri din centrul orasului Birmingham. Hotelul dispune de 445 de camere dotate modern, restaurant, bar si cutie de valori. Se foera servicii de curatare a hainelor, fax si acces la internet.
Detalii »
Cazare Holiday Inn Birmingham Airport
Holiday Inn Birmingham Airport
3*
Hotelul dateaza din anii 1930 si este situat pe drumul A45, langa vechiul aeroport. Hotelul dispune de 141 de camere dotate modern, restaurant, bar, gradina si incalzire. Se ofera servicii de room service, curatarea hainelor si mic dejun in camera.
Detalii »
Cazare Express By Holiday Inn Birmingham Oldbury M5, Jct.2
Express By Holiday Inn Birmingham Oldbury M5, Jct.2
3*
Hotelul dispune de 109 camere dotate modern, bar, lift, incalzire si cutie de valori. Se ofera servicii de curatare a hainelor, fax si acces la internet.
Detalii »
Cazare Express By Holiday Inn
Express By Holiday Inn
3*
Hotelul este situat in centrul orasului, fiind ideal atat pentru turisti cat si pentru oamenii de afaceri. La cativa pasi de hotel se pot gasi multe baruri si restaurante, centre comerciale si atractii turistice cum ar fi: National Indoor Arena, Muzeul Galeriei de Arta, Bullring , etc. Hotelul dispune
Detalii »
Cazare Dayspring
Dayspring
3*
Hotelul este parte a unei cladiri noi construite, aflate in aprpiere de centrul comercial al orasului. Hotelul dispune de 14 camere dotate modern, restaurant, gradina, terasa, incalzire si cutie de valori Se ofera servicii de acces la internet si fax.
Detalii »
Cazare Days
Days
3*
Hotelul se afla situat la doar 2 mile de centrul orasului si la doar 6 mile de NEC. Hotelul este ideal atat pentru turistii sositi din placere cat si pentru oamenii de afaceri. Hotelul dispune de 52 de camere dotate modern, restaurant, bar, loc de parcare, incalzire, bufet pentru micul dejun si cutie
Detalii »
Cazare Cavalier House
Cavalier House
3*
Construit in 1854 cu multe restaurante, cluburi de noapte si cazinouri in preajma acestuia, hotelul ofera acces facil pana la centrul orasului fiind situat la mica distanta. Hotelul dispune de 20 de camere dotate modern, restaurant, bar, loc de parcare, incalzire si jacuzzi. Se ofera servicii de fax
Detalii »
Cazare Britannia
Britannia
3*
Este un mic hotel cu o pozitie superba, ocupand o zona centrala in Birmingham. Acesta se afla in preajma celor mai mari magazine si centre comerciale ale orasului. Hotelul dispune de 195 de camere dotate modern, restaurant, bar si acces la internet.
Detalii »
Cazare Great Barr
Great Barr
3*
Acesta este cel mai mare hotel independent din nordul orasului Birmingham si este localizat cam la 10 minute de centrul orasului. Hotelul dispune de 106 camere dotate modern, restaurant, gradina si loc de parcare. Se ofera servicii de room service, curatare a hainelor, fax si internet.
Detalii »
Cazare Best Western The Westley
Best Western The Westley
3*
Hotelul se afla situat la 15-20 de minute de centrul orasului si de aeroport. Hotelul dispune de 37 de camere dotate modern, restaurant, bar si incalzire. Se ofera servicii de room service, curatare a hainelor, schimb valutar, fax si acces la internet.
Detalii »
Cazare Apollo
Apollo
3*
Hotelul este situat in Edgbaston, cam la 5 minute de centrul orasului Birmingham. Acesta se afla la doar cateva mile de cele mai vechi zone rurale din Anglia. Hotelul dispune de 126 de camere dotate modern, restaurant, bar si loc de parcare. Se foera servicii de curatare a hainelor, schimb valutar
Detalii »
 
Filtreaza: Toate | 1* | 2* | 3* | 4*
 

Cazare in alte localitati din Anglia cu hoteluri 3*

Londra
Manchester
Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besttour/public_html/NEW/bileteavion2/_application/_system/core/Exceptions.php:185)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 672