Cazare la hoteluri 2* din Birmingham

Besttourism.ro > hoteluri > Anglia > Birmingham

Prezentari hoteluri 2* din Birmingham

Filtreaza: Toate | 1* | 2* | 3* | 4*
Cazare Edgbaston Palace
Edgbaston Palace
2*
Hotelul construit in 1854, se afla la o mila distanta de centrul orasului, in imediata vecinatate a celor mai bine restaurante si cluburi de noapte din Birmingham. Hotelul dispune de 50 de camere dotate modern, restaurant, bar, gradina si incalzire. Se ofera servicii de acces la internet si fax.
Detalii »
Cazare Paragon
Paragon
2*
Hotelul ofera o sedere placuta si diferite facilitati, fiind util atat pentru turisti cat si pentru oamenii de afaceri. Hotelul dispune de 250 de camere dotate modern, restaurant, bar, lift, incalzire si cutie de valori. Se ofera servicii de curatare a hainelor, schimb valutar, fax si acces la internet.
Detalii »
Cazare Kensington
Kensington
2*
Este un mic hotel pentru familii si asigura o primire prietenoasa si calduroasa. Hotelul dispune de 31 de caemre dotate modern, bar, gradina si loc de parcare. Se ofera servicii de acces la internet.
Detalii »
Cazare Ibis Birmingham Centre
Ibis Birmingham Centre
2*
Hotelul se afla situat in centrul orasului. Hotelul dispune de 159 de camere dotate modern, bar, lift, cutie de valori si incalzire. Se ofera servicii de curatare a hainelor, fax si acces la internet.
Detalii »
Cazare Campanile
Campanile
2*
Hotelul se afla situat la 2 minute de centrul istoric al orasului si este ideal atat pentru turisti cat si pentru oamenii de afaceri. Hotelul dispune de 108 camere dotate modern, restaurant, bar, terasa si incalzire. Se ofera servicii de curatare a hainelor, fax si internet.
Detalii »
Cazare Birmingham Sheriden House
Birmingham Sheriden House
2*
Hotelul se afla la 3 kilometrii nord de centrul orasului, si ofera acces facil catre mai multe destinatii. Hotelul dispune de 10 camere dotate modern. Se ofera servicii de room service, fax si acces la internet.
Detalii »
 
Filtreaza: Toate | 1* | 2* | 3* | 4*
 

Cazare in alte localitati din Anglia cu hoteluri 2*

Londra
Manchester




Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besttour/public_html/NEW/bileteavion2/_application/_system/core/Exceptions.php:185)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 672