Obtine un voucher in valoare de 120 LEI in 3 pasi simpli:


Pasul 1: Da-ne like pe facebook:


Pasul 2: Trimite mesajul prietenilor tai pe facebook:

Click aici pentru a trimite prietenilor tai pe facebook

Pasul 3: Completeaza adresa de e-mail pentru a primi codul voucher-ului:Vreau Voucher


Despre noi


Best Tourism Hypermarket - agentia online de turism


Best Tourism Hypermarket este agentie online de turism cu activitate de turoperator. In cadrul conceptului de "Hypermarket" oferim o gama larga de vacante, atat in destinatiile cele mai vizitate de catre turistii din Romania, cat si destinatii mai putin cunoscute, dar cu grad mare de atractivitate.

Infiintat in anul 2006, portalul www.besttourism.ro este cel mai mare site de agentie de turism din Romania (link trafic.ro ») cu sute de mii de vizitatori lunar.

Echipa BESTTOURISM GROUP a vizitat peste 100 de tari si teritorii si a cules informatii din mii de destinatii, obiective turistice, hoteluri etc...

Facem investitii constante in personal, logistica si tehnologie pentru a imbunatati calitatea informatiilor din cadrul siteului, cat si a serviciile specifice activitatii de agentie de turism.

Suntem membri ANAT (Asociatia Natioanala a Agentiilor de Turism) din anul 2007 si selectam cu atentie partenerii touroperatori cu care lucram - romani sau din strainatate.

Crestem in mod constant numarul destinatiilor si ofertelor turistice.

Lansam multiple modalitati de efectuare a platii, astfel incat sa facem cat mai usoara achizitionarea unei vacante.

Restructuram modalitatile de prezentare a informatiei astfel incat sa fie cat mai clare si usor de inteles.

Dorim sa impunem un standard pentru alegerea unei vacante prin agentie de turism.

Despre BEST TOURISM GROUP - Activitatea de promovare turism


Obiective principale: - Lansarea unor destinatii externe noi pe piata romaneasca de turism, in special ca produse de volum, pe curse charter: Tenerife, Cipru, Paralia Katerini, Mallorca, Costa del Sol etc., dar si ca sejururi individuale (Kenya, Republica Dominicana, croaziere in Marea Caraibe, Israel etc.)

- Relansarea si reconsolidarea unor destinatii deja prezente pe piata charterelor, dar cu volume nesatisfacatoare pentru touroperatori: Tunisia, Creta, Malta, Antalya, Franta etc.

- Sprijinirea pentru a ajunge lideri de piata pe anumite segmente turistice, consolidarea imaginii si marirea volumului de vanzari pentru importanti turoperatori din piata romaneasca de turism

Activitate:

- Realizarea de campanii de presa, in versiunea machete, spoturi audio-video si PR, in special pentru a asigura fluenta pe cursele charter sau pentru pachetele de sejururi individuale, dar si pentru promovarea brandului agentiei, construirea produsului turistic, pozitionare.

- Realizarea de evenimente precum: lansari de destinatie, petreceri cu diverse ocazii prilejuite de marketizarea companiei, conferinte de presa si infotripuri pentru jurnalisti si agentii revanzatori.

- Membrii echipei noastre au fost invitati sa realizeze documentari si articole in tari din intreaga lume: India, China, Bolivia, Brazilia, Argentina, Peru, SUA, Jamaica, Thailanda, Mexic, Seychelles, Mauritius, Cambodgia, Malaezia, Nepal etc.

Portofoliu: - Compania a acoperit de-a lungul timpului diverse segmente de promovare turistica, alaturi de unii dintre cei mai importanti turoperatori din Romania: Prestige Tours, Prompt Service Travel, Dertour Romania, Malta Travel, Marshal Tourism, Paralela 45, Eximtur, Christian Tour, Dal Travel, Eurolines etc.

- A gestionat sume cuprinse intre 50.000 si 500.000 de euro (pe perioade intre 4 luni si 18 luni) reprezentand bugete de promovare alocate pietei romanesti de travel de tari precum Cipru, Grecia, Turcia, Spania.

Premiere nationale:

- Ciprian Enea, principalul consultant al grupului, este primul roman care a realizat, in 2008, Turul celor 7 Noi Minuni ale Lumii. Partenerii media oficiali ai proiectului au fost Antena 1 si Libertatea.

- Tot Ciprian Enea a vizitat si a realizat documentari in cele mai frumoase 100 de destinatii de vacanta ale lumii, in cadrul unui proiect desfasurat intre 2005 - 2008. El a oferit romanilor, prin intermediul revistelor, ziarelor, posturilor tv sau al site-urilor, informatii turistice inedite din toate colturile globului.

- Unul dintre portalurile grupului, tvtravel.ro, a fost impreuna cu Realitatea TV principalul partener media al primei expeditii romanesti exclusiv feminine pe Aconcagua, realizata de catre echipa clubului Explorer, condusa de catre Catalina Albu.

Atuuri:

- Best Tourism Group editeaza catalogul Best Tourism, publicatie care reuneste cele mai importante oferte de travel ale sezonului. Tirajul, auditat BRAT, surclaseaza tirajele tuturor publicatiilor de pe piata romaneasca, avand ca profil turismul: 250.000 exemplare vara si 120.000 exemplare iarna.

- Echipa Best Tourism Group este alcatuita din oameni de marketing, specialisti in relatii publice sau jurnalisti de travel recunoscuti in media autohtona. Acestia realizeaza numeroase rubrici de travel sau au deseori interventii, in calitate de consultanti pe turism in publicatii sau posturi tv precum: Evenimentul Zilei, Pro TV, Antena 1, Unica, Cosmopolitan, Realitatea, Casa Lux, Adevarul, TVR 1, TVR 2, Prima TV.

Reteaua Nationala


43 portaluri, cate unul pentru fiecare judet al tarii

SITE-URI COMPONENTE
www.hartaialomita.ro
www.harta-braila.ro
www.harta-buzau.ro
www.harta-bacau.ro
www.harta-iasi.ro
www.harta-suceava.ro
www.harta-galati.ro
www.harta-brasov.ro
www.harta-arad.ro
www.hartamehedinti.ro
www.hartagorj.ro
www.hartabistritanasaud.ro
www.hartacarasseverin.ro
www.hartavalcea.ro
www.hartaalba.ro
www.hartamures.ro
www.hartailfov.ro
www.hartaharghita.ro
www.hartacovasna.ro
www.hartasalaj.ro
www.hartamaramures.ro
www.hartacluj.ro
www.hartabihor.ro
www.hartatimis.ro
www.hartahunedoara.ro
www.hartabotosani.ro
www.hartaneamt.ro
www.hartavaslui.ro
www.hartavrancea.ro
www.hartaolt.ro
www.hartateleorman.ro
www.hartaprahova.ro
www.hartadambovita.ro
www.hartaarges.ro
www.hartagiurgiu.ro
www.hartatulcea.ro
www.hartacalarasi.ro
www.sibiu-harta.ro
www.constanta-harta.ro
www.bucuresti-harta.ro
www.harta-satumare.ro
www.hartadolj.ro
www.romania-harta.ro

Reteaua Destinatii Externe


29 portaluri despre cele mai importante tari turistice ale Europei si nu numai

SITE-URI COMPONENTE
www.hartaamerica.ro
www.hartaspania.ro
www.hartaolanda.ro
www.hartamalta.ro
www.hartaindia.ro
www.hartachina.ro
www.hartajaponia.ro
www.hartamalaezia.ro
www.hartathailanda.ro
www.hartaaustralia.ro
www.hartacaraibe.ro
www.hartaisrael.ro
www.hartaegipt.ro
www.hartabrazilia.ro
www.hartatunisia.ro
www.hartamexic.ro
www.hartaanglia.ro
www.hartaaustria.ro
www.hartaportugalia.ro
www.hartacroatia.ro
www.hartacehia.ro
www.hartaungaria.ro
www.hartagermania.ro
www.hartafranta.ro
www.hartaitalia.ro
www.hartacipru.ro
www.hartabulgaria.ro
www.hartagrecia.ro
www.hartaturcia.ro

Reteaua Specializata


Portaluri specializate pe nise precum: prezentare hoteluri, vacante de iarna sau de vara, pensiuni, linkuri turistice etc.

SITE-URI COMPONENTE
www.tourismlinks.ro
www.bun-venit.ro
www.vacantepensiuni.ro
www.ghidhoteluri.ro
www.vacantelitoral.ro
www.vacanteiarna.ro
 

Tags


Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata