Obtine un voucher in valoare de 120 LEI in 3 pasi simpli:


Pasul 1: Da-ne like pe facebook:


Pasul 2: Trimite mesajul prietenilor tai pe facebook:

Click aici pentru a trimite prietenilor tai pe facebook

Pasul 3: Completeaza adresa de e-mail pentru a primi codul voucher-ului:Vreau Voucher

Inscrie locatie gratuit
Zone turistice
 

Cazare Sinaia pensiuni, vile, cabane, moteluri, case

Prezentare locatii cazare Sinaia

Filtreaza: Toate | Vile | Pensiuni | Case | Cabane
1 2 Pagina urmatoare
Cazare Vila Camelia

Vila Camelia

Vile (4*)
Nr. camere: 3; Nr. locuri: 10
Daca v-a obosit aglomeratia orasului, daca doriti sa va relaxati in mijlocul naturii intr-un ambient confortabil si elegant, daca vreti sa evadati din..
Cazare Cabana Traian

Cabana Traian

Cabane (cabana)
Nr. camere: 2; Nr. locuri: 4
Cabana se afla intr-o zona linistita si usor accesibila la 500 m de DN1 si 50m de hotel Mara. Parcare, terasa si capacitate 4 locuri: 1 living cu cana..
Cazare Cabana Schiorilor

Cabana Schiorilor

Cabane (3*)
Cabana Schiorilor este situate la 350 m de Castelul Peles la altitudinea de 980 m. Constructia a fost realizata in anul 1990 si clasificata cu 2 stele..
Cazare Pinul

Pinul

Pensiuni (2 margarete)
Situata pe un plan montan la 350 m de telecabina, cu acces la drum spre cota 1400, Pensiunea PINUL va pune la dispozitie 15 camere duble, cu balcoane ..
Cazare Raluca

Raluca

Pensiuni (3*)
Pensiunea Raluca are 20 locuri grupate în trei categorii: 5 camere cu câte 2 locuri ?i b?i proprii, 4 camere cu câte 2 locuri ?i 2 b?i separate, 1 ..
Cazare Alex

Alex

Pensiuni (3*)
Pensiunea – Restaurant Alex este situatã în staţiunea Sinaia, pe strada Theodor Aman, nr. 9, ce duce la cota 1400. Telecabina este situatã la ap..
Cazare Vila Paris

Vila Paris

Vile (4*)
Vila Paris este amplasata la marginea padurii, se caracterizeaza prin serenitate si farmec. Acces: Din Centru Sinaia - din bvd Carol1 in fata hote..
Cazare Vila Flavia

Vila Flavia

Vile (3*)
Vila Flavia, situata in centrul orasului Sinaia pe un teren de 1600 mp, a fost construita in anul 1906 si complet modernizata si echipata in 2002-2003..
Cazare Vila Vanturis

Vila Vanturis

Vile (3*)
Capacitatea de cazare: 8 locuri. Vila Vanturis situata in Sinaia, zona Platou - Izvor ofera turistilor urmatoarele facilitati: living, 4 dormitoare..
Cazare Casa Galbena

Casa Galbena

Case (3*)
Capacitatea de cazare 21 locuri. Situata in mirificul decor al Vaii Prahovei in renumita statiune montana, supranumita si Perla Carpatilor, Sinaia,..
Cazare Vila Maria

Vila Maria

Vile (3*)
Capacitatea de cazare: 16 locuri. Amplasata intr-o zona ultracentrala, retrasa si intima, (vis-a-vis de Parcul Ghica in imediata vecinatate a hotel..
Cazare Gabriel

Gabriel

Pensiuni (3*)
Capacitatea de cazare: 30 locuri. Dispune de: Camera dubla mansardata: pat matrimonial 200/160cm, grup sanitar propriu (cabina de dus),incalzire..
Cazare Popasul Haiducilor

Popasul Haiducilor

Pensiuni (3*)
Capacitatea de cazare: 12 locuri. Popasul Haiducilor se afla intr-o zona mirifica in aproprierea castelului Peles la 5 minute de mers pe jos, pe dr..
Cazare Tara

Tara

Pensiuni (3*)
Pensiunea Tara va ofera cazare in 4 camere cu grup sanitar propriu, Tv si minibar. Bucatarie + living complet utilate, exclusiv la dispozitia clientil..
Cazare CASA SOARELUI ***

CASA SOARELUI ***

Pensiuni (3*)
Moderna, confortabila si eleganta prin amplasarea in zona central-linistita a statiunii SINAIA, Pensiunea CASA SOARELUI***, ofera conditiile necesare ..
 
Filtreaza: Toate | Vile | Pensiuni | Case | Cabane
1 2 Pagina urmatoare
 
 
 
 
 
 
 
 

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata