Obtine un voucher in valoare de 120 LEI in 3 pasi simpli:


Pasul 1: Da-ne like pe facebook:


Pasul 2: Trimite mesajul prietenilor tai pe facebook:

Click aici pentru a trimite prietenilor tai pe facebook

Pasul 3: Completeaza adresa de e-mail pentru a primi codul voucher-ului:Vreau Voucher

Inscrie locatie gratuit
Zone turistice
 

Cazare Valea Prahovei pensiuni, vile, cabane, moteluri, case

Besttourism.ro > cazare > Valea Prahovei

Prezentare locatii cazare Valea Prahovei

Filtreaza: Toate | Pensiuni | Case | Vile | Complexuri | Cabane
Parina anterioara 3 4 5 6 7 Pagina urmatoare
Cazare Randunica
Randunica Pensiuni (3 margarete)
Dispune de: 5 camere duble cu grup sanitar propriu, incalzire centrala, apa calda non-stop, televizor in camera. La cerere, pensiune completa. Living..
Cazare Vila Ditza
Vila Ditza Vile (2*)
Pensiune compusa din trei camere duble dotate cu tv ,living cu home cinema (table ,sah,remy etc) ,bucatarie complet utilata (frigider,filtru cafea ,ve..
Cazare Vila Miandra
Vila Miandra Vile (3 margarete)
Capacitatea de cazare: 20 locuri. Situata in mijlocul naturii, inconjurata de multa verdeata Pensiunea Miandra amplasata in orasul Breaza, pune la ..
Cazare Vila La Geo
Vila La Geo Vile (2 margarete)
Din Dn1 ( Bucuresti - Brasov) stanga pe str. Valea Alba si la 600 de metri pe drepta este un indicator spre Casa Geo. Casa Geo are o panorama frum..
Cazare Vila Mihaita
Vila Mihaita Vile (3*)
Capacitatea de cazare: 10 locuri. Vila Casa Mihaita este amplasata in localitatea Busteni intr-un cadru pitoresc si atractiv, are vedere panoramica..
Cazare Vila Paris
Vila Paris Vile (4*)
Vila Paris este amplasata la marginea padurii, se caracterizeaza prin serenitate si farmec. Acces: Din Centru Sinaia - din bvd Carol1 in fata hote..
Cazare Vila Flavia
Vila Flavia Vile (3*)
Vila Flavia, situata in centrul orasului Sinaia pe un teren de 1600 mp, a fost construita in anul 1906 si complet modernizata si echipata in 2002-2003..
Cazare Vila Vanturis
Vila Vanturis Vile (3*)
Capacitatea de cazare: 8 locuri. Vila Vanturis situata in Sinaia, zona Platou - Izvor ofera turistilor urmatoarele facilitati: living, 4 dormitoare..
Cazare Casa Galbena
Casa Galbena Case (3*)
Capacitatea de cazare 21 locuri. Situata in mirificul decor al Vaii Prahovei in renumita statiune montana, supranumita si Perla Carpatilor, Sinaia,..
Cazare Vila Maria
Vila Maria Vile (3*)
Capacitatea de cazare: 16 locuri. Amplasata intr-o zona ultracentrala, retrasa si intima, (vis-a-vis de Parcul Ghica in imediata vecinatate a hotel..
Cazare Gabriel
Gabriel Pensiuni (3*)
Capacitatea de cazare: 30 locuri. Dispune de: Camera dubla mansardata: pat matrimonial 200/160cm, grup sanitar propriu (cabina de dus),incalzire..
Cazare Popasul Haiducilor
Popasul Haiducilor Pensiuni (3*)
Capacitatea de cazare: 12 locuri. Popasul Haiducilor se afla intr-o zona mirifica in aproprierea castelului Peles la 5 minute de mers pe jos, pe dr..
Cazare Tara
Tara Pensiuni (3*)
Pensiunea Tara va ofera cazare in 4 camere cu grup sanitar propriu, Tv si minibar. Bucatarie + living complet utilate, exclusiv la dispozitia clientil..
Cazare CASA SOARELUI ***
CASA SOARELUI *** Pensiuni (3*)
Moderna, confortabila si eleganta prin amplasarea in zona central-linistita a statiunii SINAIA, Pensiunea CASA SOARELUI***, ofera conditiile necesare ..
Cazare Tranzit
Tranzit Pensiuni (3*)
Pensiunea Tranzit pune la dispozitia turistilor 17 spatii de cazare. Camerele au grupuri sanitare proprii, tv si cablu tv, telefon si incalzire cen..
Cazare La Cristina
La Cristina Pensiuni (2 margarete)
Capacitatea de cazare: 35 locuri. Pensiunea La Cristina dispune de camere cu baie, tv + CATV, pat dublu matrimonial, incalzire centrala, living-uri..
Cazare Hedy
Hedy Pensiuni (2*)
Capacitatea de cazare 43 locuri. Recent deschis Complexul Hedy ofera camere pentru toate categoriile de turisti in 4 vile. Camerele sunt renovate, do..
Cazare Boema
Boema Pensiuni (3 margarete)
Capacitate: 31 locuri in 15 camere. Alunis, nr.6. vis-a-vis de Centrul European de Cultura si in imediata apropiere a Casei Memoriale ā€˛George E..
Cazare Casa Tom
Casa Tom Pensiuni (5*)
Capacitate:20 locuri in 10 camere cu grupuri sanitare proprii,sala de lectura si club, crama-bar,la care intalnim in variante inedite frumosul simplu ..
Cazare Vila Piatra Soimului
Vila Piatra Soimului Vile (3*)
Capacitate: 33 locuri in 13 camere. Vila dispune de: 9 camere duble si 4 garsoniere Toate camerele si apartamentele sunt dotate cu: internet ..
 
Filtreaza: Toate | Pensiuni | Case | Vile | Complexuri | Cabane
Parina anterioara 3 4 5 6 7 Pagina urmatoare
 
 
 
 
 
 
 
 

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata