Obtine un voucher in valoare de 120 LEI in 3 pasi simpli:


Pasul 1: Da-ne like pe facebook:


Pasul 2: Trimite mesajul prietenilor tai pe facebook:

Click aici pentru a trimite prietenilor tai pe facebook

Pasul 3: Completeaza adresa de e-mail pentru a primi codul voucher-ului:Vreau Voucher

Inscrie locatie gratuit
Zone turistice
 

Cazare Baile Felix pensiuni, vile, cabane, moteluri, case

Besttourism.ro > cazare > Transilvania > Baile Felix

Prezentare locatii cazare Baile Felix

Filtreaza: Toate | Pensiuni | Vile
1 2 Pagina urmatoare
Cazare Beverly Hills

Beverly Hills

Pensiuni (3*)
Nr. camere: 8; Nr. locuri: 16
Pensiunea Beverly Hills ofera servicii de cazare la standarde europene si este clasificata de Ministerul Turismului la categoria 3 stele superior. Est..
Cazare Vila Gest

Vila Gest

Vile (2*)
Nr. camere: 8; Nr. locuri: 16
Situata aproape de centrul statiunii, de stranduri si de Spitalul de Recuperare Baile Felix, Vila Gest ofera mult spatiu verde, confort si relaxare i..
Cazare Miorita

Miorita

Pensiuni (3*)
Nr. camere: 6; Nr. locuri: 72
Pensiunea Miorita*** este situata intr-o zona linistita la aproximativ 150m de centrul statiunii Baile Felix si functioneaza pe tot parcursul anului. ..
Cazare Connyland

Connyland

(3 margarete)
Pensiunea Connyland este situata la sosea pe DN 76 Oradea - Deva. Pentru turistii interesati pensiunea faciliteaza tratament de specialitate, ambul..
Cazare Karisma

Karisma

(1*)
Pensiunea"Karisma" este situata pe o straduta laterala (30m) din DN 76 Oradea-Deva. (Langa scoala si pensiunea Catiana). Pensiunea"Karisma", dispun..
Cazare  Aroma

Aroma

(3 margarete)
Pensiunea"A'roma", o pensiune de 3 margarete, noua deschisa in august 2007, este situata pe DN 79 Oradea - Deva, dinspre Oradea, inainte de intrarea i..
Cazare Casa Ardelean

Casa Ardelean

(1*)
Casa Ardelean este situata in Statiunea Baile Felix, pe strada principala, vizavi de Strandul Mare si la baza dealului unde este situat Hotelul Crisan..
Cazare Vila  Fanica

Vila Fanica

(1*)
Vila "Fanica", este o unitate de cazare moderna, cu o arhitectura unica in statiunea Baile Felix, este situata pe strada principala vizavi de Strandul..
Cazare Union

Union

(1*)
Pensiunea"Union", functioneaza din anul 1992, este situata in centrul statiunii Baile Felix, la intersectia drumului care urca la hotel International ..
Cazare  Noblesse

Noblesse

(3 margarete)
Pensiunea"Noblesse", o pensiune de 3 margarete, noua deschisa in octombrie 2007 si este situata pe DN 79 Oradea - Deva, la intrarea in Baile Felix din..
Cazare Maris

Maris

(1*)
Pensiunea "Maris" este situata la iesirea din Baile Felix spre Deva, la 150 m dupa PECO pe partea dreapta. Pentru turistii care doresc pe perioada ..
Cazare Vila Crinul

Vila Crinul

(3*)
Vila Crinul, o cladire noua, este situata la 5 minute de mers pe jos de la bazinele termale Felix si Apolo. Are o suprafata de teren aferent de 5000 m..
Cazare Carmena

Carmena

(1*)
Pensiunea este construita la marginea statiunii Baile felix, intr-o zona linistita cu mult aer curat sau mai exact la iesirea din Baile Felix spre Dev..
Cazare Vidra

Vidra

(3 margarete)
Descriere spatiu Pensiunea Vidra, dispune de 10 camere. Toate camerele sunt dotate cu: - televizor + cablu Tv - baie proprie - balcon. Structura ..
Cazare Vila Nelu

Vila Nelu

(1*)
Vila Nelu, dispune de 4 camere, toate camerele sunt cu bai proprii, televizor, cablu TV, pat matrimonial si frigider. 2 camere au intrare direct din s..
Cazare Vila Andreea

Vila Andreea

(3 margarete)
Vila Andreea, o pensiune de 3 margarete, noua deschisa in iunie 2007 si este situata inainte de intrarea in Baile Felix dinspre Oradea, cu 100 m inain..
Cazare Vila Ana

Vila Ana

(vila)
Vila"Ana" este situata in centrul statiunii Baile Felix, pe strada principala, cu 50 m inainte de intersectia cu drumul national DN 76 Oradea-Deva. ..
Cazare Semenic

Semenic

(pensiune)
Pensiunea"Semenic" este o pensiune de 2 margarete, dispune de 3 camere, cu pat dublu si o baie comuna pe hol. Toate camerele au televizor si cablu Tv...
Cazare Krystal

Krystal

(pensiune)
Pensiunea"Krystal" este situata la iesirea din Baile Felix pe drumul national Oradea-Deva, la 100 m dupa PECO Iulia pe partea dreapta. Pensiunea"Kr..
Cazare Folea

Folea

(pensiune)
Pensiunea"Folea", dispune de 8 camere cu televizor si cablu Tv. - 3 camere cu bai proprii(2 cam cu 2 loc si 1 cam cu 3 sau 4 loc) - 1 apartament(2 c..
 
Filtreaza: Toate | Pensiuni | Vile
1 2 Pagina urmatoare
 
 
 
 
 
 
 
 

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata