Obtine un voucher in valoare de 120 LEI in 3 pasi simpli:


Pasul 1: Da-ne like pe facebook:


Pasul 2: Trimite mesajul prietenilor tai pe facebook:

Click aici pentru a trimite prietenilor tai pe facebook

Pasul 3: Completeaza adresa de e-mail pentru a primi codul voucher-ului:Vreau Voucher

Inscrie locatie gratuit
Zone turistice
 

Cazare Corbeni pensiuni, vile, cabane, moteluri, case

Prezentare locatii cazare Corbeni

Filtreaza: Toate | Pensiuni
Cazare Iuliana

Iuliana

(3 margarete)
Situată pe Valea Argeșului, la numai 7 km de Brarajul Vidraru, Pensiunea Iuliana oferă servicii de cazare si masă optime pentru grupuri de copii,..
Cazare Irina

Irina

Pensiuni (4*)
Nr. camere: 9; Nr. locuri: 19
Pensiunea Irina,situata in comuna Corbeni,la 20 km. de orasul istoric Curtea de Arges si la 10 km. de barajul Vidraru,va ofera conditii excelente de a..
Cazare Elza

Elza

(2 margarete)
Pensiunea Elza asezata la 18 km de Curtea de Arges,pe Drumul National 7C (DN7C),aici va intampina gazdele primitoare ale Pensiunii Casa Corbeanu si El..
Cazare Meridian Dance 2000

Meridian Dance 2000

(3 margarete)
Tarife: Camera cu un pat matrimonial 10 Tarif pe camera in sezon Cu mic dejun 35 E Fara mic dejun 25 E Tarif pe camera in extrasezon Cu mic dej..
Cazare La Trei Ponei

La Trei Ponei

(3 margarete)
Pensiunea Trei Ponei este situata pe malul Argesului, in comuna Corbeni, pe DN 7C, la intrare in cheile Argesului, in apropierea Castelului Poenari, l..
Cazare Ilda

Ilda

(2 margarete)
Tarife: Camera cu un pat matrimonial 3 Tarif pe camera in sezon Fara mic dejun 25 E Tarif pe camera in extrasezon Fara mic dejun 20 E Cu spri..
Cazare Haiducu

Haiducu

(2 margarete)
Situata pe Valea Argesului (Carpatii Meridionali) Pensiunea HAIDUCU este locul ideal pentru vacantele dumneavoastra, un loc pe care nu o sa ma doriti ..
Cazare Darina

Darina

(2 margarete)
Situata pe Dn7C, in localitatea Corbeni, ofera 6 locuri de cazare, curte, foisor. Faciliteaza vizitarea obiectivelor turistice: Barajul Vidraru (10Km)..
Cazare Daniela

Daniela

(2 margarete)
Situata pe transfagarasan la 7km de Lacul Vidraru. Camerele sunt prevazute cu televizor+satelit, baie cu apa calda 24/24 si wc, micul dejun este inclu..
Cazare Bella  Mary

Bella Mary

(2 margarete)
Camera cu un pat matrimonial 3 Tarif pe camera in sezon Cu mic dejun 30 E Fara mic dejun 25 E Tarif pe camera in extrasezon Cu mic dejun 25 E F..
Cazare Aurora

Aurora

(2 margarete)
Pensiunea Aurora, situata la o altitudine de 600 m in localitatea Corbeni (judetul Arges), intr-un decor natural de exceptie, la poalele Muntilor Faga..
Cazare Antonia

Antonia

(2 margarete)
Este situata pe DN7C, in localitatea Corbeni, la 18 km de Curtea de Arges si 50 Km de Pitesti. Dispune de 6-10 locuri de cazare, bucatarie, curte, foi..
Cazare Ana

Ana

(2 margarete)
Situata pe malul drept al raului Arges, la 7 km. aval de Barajul Vidraru, in mijlocul naturii si cu un spatiu verde alocat de 5000 mp, parcare in curt..
Cazare Casa Corbeanu

Casa Corbeanu

(2 margarete)
Tipul camerei - Apartament Numar camere - 1 Tarif pe camera in sezon - Cu mic dejun 75 E - Fara mic dejun 45 E Tarif pe camera in extrasezon Cu ..
Cazare PENSIUNEA CASA MADALINA

PENSIUNEA CASA MADALINA

(2 margarete)
Pensiunea Madalina va ofera 11 locuri de cazare in 5 camere,fiind situata in localitatea Corbeni, pe DN7C la 20 km de orasul Curtea de Arges. Gazdele..
Cazare PENSIUNEA BELVEDERE LA CRISTINA

PENSIUNEA BELVEDERE LA CRISTINA

(2 margarete)
Contact: Pîrvu Ilie Capacitate: 6 locuri in 3 camere Pensiunea Belvedere La Cristina este situata pe drumul national dn 7c la 20 km de Curtea de A..
Cazare Surpriza Gheorghita

Surpriza Gheorghita

(2 margarete)
Contact: Tatiana Laliu Capacitate: 12 locuri in 4 camere Pensiunea Surpriza Gheorghita situata la 200m de DN7, ofera liniste si intimitate intr-o a..
 
Filtreaza: Toate | Pensiuni
 
 
 
 
 
 
 
 

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata