Obtine un voucher in valoare de 120 LEI in 3 pasi simpli:


Pasul 1: Da-ne like pe facebook:


Pasul 2: Trimite mesajul prietenilor tai pe facebook:

Click aici pentru a trimite prietenilor tai pe facebook

Pasul 3: Completeaza adresa de e-mail pentru a primi codul voucher-ului:Vreau Voucher

Inscrie locatie gratuit
Zone turistice
 

Cazare Arefu pensiuni, vile, cabane, moteluri, case

Prezentare locatii cazare Arefu

Filtreaza: Toate | Pensiuni
Cazare Dor De Munte

Dor De Munte

Pensiuni (3*)
Nr. camere: 7; Nr. locuri: 14
Pensiunea Dor De Munte este situata in localitatea Capatineni, pe DN 7C la 2 km de cetatea Poienari a lui Vlad Tepes, la circa 7 km de Barajul Vidraru..
Cazare Craita

Craita

(3 margarete)
Pensiunea CRAITA este situata pe Cheile Argesului , la poalele Cetatii Poenari. Pe cursul superior al raului Arges , la 4 km de Barajul Vidraru , dat ..
Cazare Mariana

Mariana

(2 margarete)
Pensiunea Mariana este situata in comuna Aref la 1 km de DN 7C din localitatea Capatineni . Adica la poalele Muntilor Carpatii Meridionali , la mica d..
Cazare Iuliana

Iuliana

(3 margarete)
Pensiunea Iuliana se afla situata pe firul drumului DN 7C , numit si Tranfagarasan pentru ca uneste Tara Romaneasca cu Ardealul peste crestele muntiil..
Cazare Campingul  Micutul Vrajitor

Campingul Micutul Vrajitor

(3 margarete)
Pensiunea Micutul Vrajitor este situata la baza muntilor Fagaras, in judetul Arges, la distanta de numai 23 km fata de Curtea de Arges. Traseul marcat..
Cazare Transfagarasan

Transfagarasan

(3 margarete)
Pensiunea Transfagarasan este situata pe Valea Argesului, in comuna Aref, sat Capataneni, la 20 Km de Curtea de Arges si la 6 Km de barajul Vidraru, p..
Cazare Serbanoiu

Serbanoiu

(2 margarete)
Pensiunea Serbanoiu are 13 garsoniere cu bai proprii, din care unele cu balcon propriu, unele cu pat de 2 persoane (folosite cu precadere de cupluri),..
Cazare Pensiune Luminita

Pensiune Luminita

(2 margarete)
Tarife: Camera cu un pat matrimonial 3 Tarif pe camera in sezon Fara mic dejun 20 E Tarif pe camera in extrasezon Fara mic dejun 18 E Cu sprij..
Cazare La Cetate

La Cetate

(3 margarete)
Situat la baza Muntilor Fagaras, Curtea de Arges este unul din cele mai bogate orase din punct de vedere istoric, numeroasele sale monumente stand dov..
Cazare Elena

Elena

(2 margarete)
Pensiunea Elena este situata la marginea drumului DN 7C , in localitatea Capataneni , la aproximativ 7 Km de Barajul Vidraru si la o departare de 21 k..
Cazare Diana

Diana

(2 margarete)
Pensiunea DIANA se afla amplasata la cateva sute de metri de centrul satului Aref , cea mai veche , mai nordica si mai muntoasa asezare de pe valea Ar..
Cazare Bella Vista

Bella Vista

(3 margarete)
Pe Valea Argesului , la poalele Muntilor Carpati , la 20 km de orasul Curtea de Arges si 7 km de Barajul Vidraru , pe DN 7C va asteapta Pensiunea BELL..
Cazare  Andreea

Andreea

(2 margarete)
Camera cu un pat matrimonial 4 Tarif pe camera in sezon Fara mic dejun 25 E Tarif pe camera in extrasezon Fara mic dejun 20 E Cu sprijinul Cons..
Cazare Casa Dorobantu

Casa Dorobantu

(2 margarete)
Camera cu un pat matrimonial Numar camere - 3 Tarif pe camera in sezon Fara mic dejun - 25 E Tarif pe camera in extrasezon Fara mic dejun - 20 E ..
 
Filtreaza: Toate | Pensiuni
 
 
 
 
 
 
 
 

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata