Obtine un voucher in valoare de 120 LEI in 3 pasi simpli:


Pasul 1: Da-ne like pe facebook:


Pasul 2: Trimite mesajul prietenilor tai pe facebook:

Click aici pentru a trimite prietenilor tai pe facebook

Pasul 3: Completeaza adresa de e-mail pentru a primi codul voucher-ului:Vreau Voucher

Inscrie locatie gratuit
Zone turistice
 

Cazare Transfagarasan pensiuni, vile, cabane, moteluri, case

Besttourism.ro > cazare > Transfagarasan

Prezentare locatii cazare Transfagarasan

Filtreaza: Toate | Pensiuni | Complexuri | Cabane
1 2 3 Pagina urmatoare
Cazare Academia Sâmbăta
Academia Sâmbăta (3*)
Academia Sâmbăta se află pe valea râului Sâmbăta, la poalele Munţilor Făgăraş, în imediata apropiere a Mănăstirii Brâncoveanu. Locația..
Cazare Iuliana
Iuliana (3 margarete)
Situată pe Valea Argeșului, la numai 7 km de Brarajul Vidraru, Pensiunea Iuliana oferă servicii de cazare si masă optime pentru grupuri de copii,..
Cazare Dor De Munte
Dor De Munte Pensiuni (3*)
Nr. camere: 7; Nr. locuri: 14
Pensiunea Dor De Munte este situata in localitatea Capatineni, pe DN 7C la 2 km de cetatea Poienari a lui Vlad Tepes, la circa 7 km de Barajul Vidraru..
Cazare Irina
Irina Pensiuni (4*)
Nr. camere: 9; Nr. locuri: 19
Pensiunea Irina,situata in comuna Corbeni,la 20 km. de orasul istoric Curtea de Arges si la 10 km. de barajul Vidraru,va ofera conditii excelente de a..
Cazare Casa Mosului
Casa Mosului Pensiuni (4*)
Nr. camere: 5; Nr. locuri: 11
Pensiunea Casa Mosului**** din Cartisoara situata in imediata apropiere a centrului comunei, te intampina cu ospitalitatea specifica zonei de munte. O..
Cazare Casa Domneasca
Casa Domneasca Pensiuni (4*)
Nr. camere: 12; Nr. locuri: 24
Nascuta din dorinta de a crea ceva unic si deosebit in „Orasul regilor” – asa cum ne place noua argesenilor sa ne numim orasul – Pensiunea Cas..
Cazare Complex turistic Europa Transfagarasan
Complex turistic Europa Transfagarasan Complexuri (3 margarete)
Asezat intr-o zona mirifica, pe malul raului Balea, la 10 km de Balea Cascada si 21 de Balea Lac, acolo unde incep serpentinele care te duc sus la pes..
Cazare Meridian
Meridian
Pensiunea Meridian este asezata pe marginea raului Arges si va ofera un sejur placut alaturi de cei dragi.Satul Oesti se afla la 150 km departare de B..
Cazare Paradis
Paradis (2 margarete)
Intr-un cadru mirific , inconjurata de natura , se afla situata Pensiunea PARADIS nu degeaba poarta acest nume. Departe de tumultul orasului , in com..
Cazare Elza
Elza (2 margarete)
Pensiunea Elza asezata la 18 km de Curtea de Arges,pe Drumul National 7C (DN7C),aici va intampina gazdele primitoare ale Pensiunii Casa Corbeanu si El..
Cazare Mariana
Mariana (3 margarete)
La circa 12 km de orasul Curtea de Arges , pe soseaua ce leaga orasul de Barajul Vidraru , intr-o zona deosebit de pitoreasca se afla situata Pensiune..
Cazare Craita
Craita (3 margarete)
Pensiunea CRAITA este situata pe Cheile Argesului , la poalele Cetatii Poenari. Pe cursul superior al raului Arges , la 4 km de Barajul Vidraru , dat ..
Cazare Mariana
Mariana (2 margarete)
Pensiunea Mariana este situata in comuna Aref la 1 km de DN 7C din localitatea Capatineni . Adica la poalele Muntilor Carpatii Meridionali , la mica d..
Cazare Danvi
Danvi (3 margarete)
Tarife: Camera cu un pat matrimonial 2 Tarif pe camera in sezon Cu mic dejun 45 E Tarif pe camera in extrasezon Cu mic dejun 45 E Camera cu do..
Cazare Iuliana
Iuliana (3 margarete)
Pensiunea Iuliana se afla situata pe firul drumului DN 7C , numit si Tranfagarasan pentru ca uneste Tara Romaneasca cu Ardealul peste crestele muntiil..
Cazare Campingul  Micutul Vrajitor
Campingul Micutul Vrajitor (3 margarete)
Pensiunea Micutul Vrajitor este situata la baza muntilor Fagaras, in judetul Arges, la distanta de numai 23 km fata de Curtea de Arges. Traseul marcat..
Cazare Transfagarasan
Transfagarasan (3 margarete)
Pensiunea Transfagarasan este situata pe Valea Argesului, in comuna Aref, sat Capataneni, la 20 Km de Curtea de Arges si la 6 Km de barajul Vidraru, p..
Cazare Serbanoiu
Serbanoiu (2 margarete)
Pensiunea Serbanoiu are 13 garsoniere cu bai proprii, din care unele cu balcon propriu, unele cu pat de 2 persoane (folosite cu precadere de cupluri),..
Cazare Meridian Dance 2000
Meridian Dance 2000 (3 margarete)
Tarife: Camera cu un pat matrimonial 10 Tarif pe camera in sezon Cu mic dejun 35 E Fara mic dejun 25 E Tarif pe camera in extrasezon Cu mic dej..
Cazare Pensiune Luminita
Pensiune Luminita (2 margarete)
Tarife: Camera cu un pat matrimonial 3 Tarif pe camera in sezon Fara mic dejun 20 E Tarif pe camera in extrasezon Fara mic dejun 18 E Cu sprij..
 
Filtreaza: Toate | Pensiuni | Complexuri | Cabane
1 2 3 Pagina urmatoare
 
 
 
 
 
 
 
 

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata