Obtine un voucher in valoare de 120 LEI in 3 pasi simpli:


Pasul 1: Da-ne like pe facebook:


Pasul 2: Trimite mesajul prietenilor tai pe facebook:

Click aici pentru a trimite prietenilor tai pe facebook

Pasul 3: Completeaza adresa de e-mail pentru a primi codul voucher-ului:Vreau Voucher

Inscrie locatie gratuit
Zone turistice
 

Cazare Izvorul Muresului pensiuni, vile, cabane, moteluri, case

Besttourism.ro > cazare > Tinutul Secuiesc > Izvorul Muresului

Prezentare locatii cazare Izvorul Muresului

Filtreaza: Toate
Cazare Viorica

Viorica

(2*)
O pensiune frumoasa, amenajata modern. Camerele sunt luminoase, iar cadrul natural este foarte placut. Pensiunea este mai retrasa, ceea ce va va asigu..
Cazare Sandor

Sandor

(2 margarete)
Pensiunea Sandor se afla intr-o ulita linistita, la 150 m de drumul principal, intr-o ambianta pitoreasca intre munti. La numai 200 m de pensiune s..
Cazare Rokaly Amalia

Rokaly Amalia

(2 margarete)
Mareata trecatoare a Carpatilor Orientali - Cheile Bicazului, misteriosul Lac Sf. Ana, stalactitele si stalagmitele din Pestera Sugo – Rezervatie Na..
Cazare Kaffai

Kaffai

(2 margarete)
Pensiunea este situata in mijlocul statiunii si este compusa din 8 dormitoare fiecare cu baie proprie, o bucatarie dotata si un living mare cu televiz..
Cazare Irenke

Irenke

(2 margarete)
Pensiunea Irenke Izvorul Muresului se afla pe DN 12 la 38 km de Miercurea-Ciuc si 19 km de Gheorgheni, la cumpana apelor dintre bazinul hidrografic al..
Cazare Hanna

Hanna

(2*)
Pensiunea Hanna este o pensiune frumoasa, retrasa. Ofera cazare in 4 camere confortabile, moderne dotate cu incalzire centrala, televizor, grup sanit..
Cazare Forika

Forika

(2 margarete)
Pensiunea Forika se afla in centrul statiunii Izvorul Muresului si ofera servicii de cazare la conditii de 2 margarete. Pensiunea este compusa din..
Cazare Cerbul de Aur

Cerbul de Aur

(3 margarete)
Pensiunea Cerbul de Aur ofera cazare in camere cu 1, 2,4 paturi dotate cu dus si WC, capacitate de 11 persoane in camere, in camping si la persoane pa..
Cazare Bianca

Bianca

(3*)
Pensiunea Bianca, supranumita "Regina Pensiunilor", este situata în centrul statiunii Izvorul Muresului, lângĂŁ drumul national DN12 aproape de lo..
Cazare Aura

Aura

(3 margarete)
Se ofera servicii de cazare si acces facilitati in: 6 camere duble din care:4 camere duble de doua stele si 2 camere duble de trei stele,living pent..
Cazare Kinga

Kinga

(2 margarete)
Pensiunea Kinga va ofera cazare in 4 camere din care 2 cu baie separata si cu un pat matrimonial si 2 camere la o baie, living, bucatarie, parcare, gr..
Cazare Gentiana

Gentiana

(4 margarete)
Situata intr-un loc pitoresc, la aproximativ 500 m de Castelul Bran, Pensiunea Gentiana creaza atmosfera medievala a unor vremuri de alta data prin de..
 
Filtreaza: Toate
 
 
 
 
 
 
 
 

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata