Obtine un voucher in valoare de 120 LEI in 3 pasi simpli:


Pasul 1: Da-ne like pe facebook:


Pasul 2: Trimite mesajul prietenilor tai pe facebook:

Click aici pentru a trimite prietenilor tai pe facebook

Pasul 3: Completeaza adresa de e-mail pentru a primi codul voucher-ului:Vreau Voucher

Inscrie locatie gratuit
Zone turistice
 

Cazare Cheia jud. Prahova pensiuni, vile, cabane, moteluri, case

Besttourism.ro > cazare > Muntenia > Cheia jud. Prahova

Prezentare locatii cazare Cheia jud. Prahova

Filtreaza: Toate
1 2 Pagina urmatoare
Cazare Casa Romana

Casa Romana

(3 margarete)
Total locuri: 20, in 6 duble si 2 apartamente. CONDITII DE CAZARE: -PARTER: Restaurant, o Baie si bucataria complet utilata. -ETAJ I: living spa..
Cazare Casa Ardeleana

Casa Ardeleana

Pensiunea Casa Ardeleana dispune de locuri de parcare in fata casei. Spatioasa, confortabila si primitoare,aceasta casa este un model potrivit celor ..
Cazare Victoria

Victoria

(3 margarete)
Are o capacitate de 8 persoane. 4 camere duble. Sanitare: -4 dusuri -4 wc -4bai. Alte informatii: - intalnire de afaceri - foisor - terasa - ..
Cazare Vila Soimul

Vila Soimul

(2 margarete)
Dispune de 68 de locuri de cazare astfel: -4 camere cu 2 locuri - 3 camere cu 4 locuri - 8 camere cu 6 locuri. Pentru grupuri mai mari de 20 pers..
Cazare Ninel

Ninel

(2 margarete)
Este situata pe suprafata unui teren 1200 mp. Este o constructie noua si beneficiaza de toate dotarile necesare . Proiectul a fost conceput sa contin..
Cazare Mircea

Mircea

(3 margarete)
Pensiunea Mircea va ofera 14 camere duble cu grup sanitar propriu, terasa (40 mp), foisor (deservit de o bucatarie moderna si dotat cu aparatura Audio..
Cazare Mara

Mara

(3 margarete)
Situata chiar pe DN 1A si infrumusetata cu numeroase aranjamente florale ce o fac remarcata de departe, pensiunea Mara surprinde in mod placut prin do..
Cazare la Ilie

la Ilie

(1 margareta)
Pensiunea dispune de 6 camere. Liniste; camera, living, gratar, curte, parcare, bucatarie, TV. Pentru revelion este inchiriat, pentru craciun este ..
Cazare Bella

Bella

(3 margarete)
Capacitate de cazare 8 locuri. Pensiunea dispune de 8 camere duble. Sanitare: -4 bai -4 dusuri -4 wc. Alte informatii - parau in curtea casei ..
Cazare Floarea Reginei

Floarea Reginei

(4*)
Capacitatea de cazare 27 locuri. Repartitia camerelor pe etaje este urmatoarea: Etajul I: apartament(1 living cu canapea exstensibila si 1 dormito..
Cazare Bursucu

Bursucu

(2 margarete)
Dispunde de: 5 camere, acces bucatarie, terasa, curte cu gratar si loc de parcare, tv in fiecare camera, grupuri sanitare pe fiecare nivel.
Cazare Rusu

Rusu

Capacitatea de 15 locuri in 5 camere. La parter: are 2 camere (a cate 2 si 3 locuri), bucataria, sala de mese si grup sanitar pe hol. Salonul este do..
Cazare Nicos

Nicos

(3*)
Pute?i practica variate forme de turism: drume?ii montane, alpinism, sporturi de iarn? sau excursii la obiectivele turistice din împrejurimi. Din Che..
Cazare Marius

Marius

(2 margarete)
Are 7 camere cu 14 locuri, 5 bai, o sala de mese de 50 mp, o bucatarie, bar si gratar la dispozitia dumneavoastra. De asemenea dispuneti de gradina, l..
Cazare Casa Romana

Casa Romana

(3 margarete)
Casa Romana este singura pensiune din zona clasificata cu trei margarete de catre Ministerul Turismului. Pensiunea este ideala pentru cei care doresc ..
Cazare Vox Silvae

Vox Silvae

(2 margarete)
Pensiunea dispune de pastravarie, bar, 3 cam duble, 5 cam triple, tv cablu, incalzire centrala, crama. Pensiunea va pune la dispozitie restaurantul p..
Cazare Marius & Alex

Marius & Alex

(2 margarete)
Pensiunea este localizata intr-o zona unde puteti vizita urmatoarele atractii turistice: Manastirea Cheia Manastirea Suzana Muzeul Florilor de Mina
Cazare Laur

Laur

(2 margarete)
Dotari in camera: -grup sanitar comun - tv Facilitati: -bar -terasa -cablu tv -sala de mese - gratar -incalzire centralizata -parcare.
Cazare Cleo

Cleo

(2 margarete)
Capacitate de cazare: 10 locuri. Pensiunea Cleo dispune de spatii de cazare lambrisate, dotate cu baie proprie si tv cu cablu. Servicii si dotari: ..
 
Filtreaza: Toate
1 2 Pagina urmatoare
 
 
 
 
 
 
 
 

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata