Obtine un voucher in valoare de 120 LEI in 3 pasi simpli:


Pasul 1: Da-ne like pe facebook:


Pasul 2: Trimite mesajul prietenilor tai pe facebook:

Click aici pentru a trimite prietenilor tai pe facebook

Pasul 3: Completeaza adresa de e-mail pentru a primi codul voucher-ului:Vreau Voucher

Satul de Vacanta Bradulet (3 margarete)

Besttourism.ro > cazare > Muntenia > Bradulet > Satul de Vacanta Bradulet
Localitate: Bradulet
Zona: Muntenia
Categorie: (3 margarete)
Specific: Rustic
Tipologie: Cabane
Ultima actualizare:01/10/2010
Poze Satul de Vacanta Bradulet  imagini Satul de Vacanta Bradulet  cazare Satul de Vacanta Bradulet  informatii Satul de Vacanta Bradulet
Poze Satul de Vacanta Bradulet  imagini Satul de Vacanta Bradulet  cazare Satul de Vacanta Bradulet  informatii Satul de Vacanta Bradulet
Satul de Vacanta se afla langa rezervatia de asprete de pe raul Valsan, pe un platou, dupa ce ai urcat 200 m de la soseaua asfaltata, la marginea padurii, in jurul helesteelor populate cu crap si caras, la altitudinea de 600 m.

Amatorii de agrement au la dispozitie helesteele pentru pescuit sportiv, populate cu crap si caras, care vor incanta pe orice pescar amator, cai pentru calarie sau plimbari cu trasura si sareta, mountain bikes, tiroliana, traseu cu obstacole si corzi, ATV si altele.

In zilele calduroase va puteti racori in piscina sau sa va plimbati in padurea aflata la numai 50 de metri. Prospetimea aerului de munte si linistea desavarsita din jur va vor face sa va relaxati cu adevarat.

Pentru perioada de iarna, exista in apropierea cabanelor o partie de sanius de circa 300 metri lungime, folosibila si pentru schi. Pe helesteele inghetate se poate patina sau juca hochei.

Este loc pentru campare corturi si pentru jocul cu mingea, iar la cateva sute de metri se gaseste raul Valsan.

Pentru a va bucura de cea mai reconfortanta vacanta posibila intr-una din cele douasprezece cabane, fiecare avand cate cinci-opt paturi (la parter si mansarda), nu ezitati sa ne vizitati!
Urmatoarea locatie cazare Bradulet »
 
 
 
 
 
 
 

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata