Obtine un voucher in valoare de 120 LEI in 3 pasi simpli:


Pasul 1: Da-ne like pe facebook:


Pasul 2: Trimite mesajul prietenilor tai pe facebook:

Click aici pentru a trimite prietenilor tai pe facebook

Pasul 3: Completeaza adresa de e-mail pentru a primi codul voucher-ului:Vreau Voucher

La Taifas (4*)

Localitate: Saliste
Nr. camere: 8
Nr. locuri: 16
Categorie: (4*)
Specific: Modern
Tipologie: Pensiuni
Ultima actualizare:08/02/2012
Poze La Taifas imagini La Taifas cazare La Taifas informatii La Taifas
Poze La Taifas imagini La Taifas cazare La Taifas informatii La Taifas Poze La Taifas imagini La Taifas cazare La Taifas informatii La Taifas Poze La Taifas imagini La Taifas cazare La Taifas informatii La Taifas Poze La Taifas imagini La Taifas cazare La Taifas informatii La Taifas Poze La Taifas imagini La Taifas cazare La Taifas informatii La Taifas Poze La Taifas imagini La Taifas cazare La Taifas informatii La Taifas Poze La Taifas imagini La Taifas cazare La Taifas informatii La Taifas
Pensiunea La Taifas vă aşteaptă în “Salonul Ardealului”, aşa cum numea Octavian Goga Săliştea Sibiului, un loc în care tradiţiile şi peisajele nu au fost încă viciate de industrializare. O locaţie perfectă pentru a vă petrece weekend-urile sau vacanţele departe de agitaţia urbană dar şi foarte aproape de Sibiu, Capitala Culturală a Europei în 2007.

Pensiunea noastră vă pune la dispoziţie 16 locuri de cazare, în condiţii de 4 stele. La cerere se pot servi mese tradiţionale, puteţi participa la evenimente locale, excursii în împrejurimi (Poiana Soarelui, Mânăstirea Foltea, Muzeul de icoane pe sticlă din Sibiel, Ocna Sibiului, ) sau pescuit. Veniţi să vedeţi dacă Nicolae Iorga ştia ce spune: „ Săliştea cu desăvârşire românească e una din cele mai frumoase înfătişări ale poporului nostru de la ţară”.
Urmatoarea locatie cazare Saliste »
 
 
 
 
 
 
 

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata