Obtine un voucher in valoare de 120 LEI in 3 pasi simpli:


Pasul 1: Da-ne like pe facebook:


Pasul 2: Trimite mesajul prietenilor tai pe facebook:

Click aici pentru a trimite prietenilor tai pe facebook

Pasul 3: Completeaza adresa de e-mail pentru a primi codul voucher-ului:Vreau Voucher

Inscrie locatie gratuit
Zone turistice
 

Cazare Borsa pensiuni, vile, cabane, moteluri, case

Prezentare locatii cazare Borsa

Filtreaza: Toate
Cazare Ancuta

Ancuta

(3 margarete)
Capacitate cazare:20 locuri Facilitati: -Restaurant 200 locuri -Bar -Sala de conferinte 20-60 locuri -Terasa -Curte 1500 mp -Parcare 40 locuri ..
Cazare Adelina 2

Adelina 2

(2 margarete)
Pensiunea cuprinde: 5 cam.;1 baie; 1 living; 1 buc; 2 terase; 1 salon pt luarea mesei Facilitati: - Apa calda permanent - Bucatarie - Terasa / res..
Cazare Pricop

Pricop

(pensiune)
Pensiunea Pricop se afla chiar la intrare in Baia Borsa. Pensiunea detine o partie de schi proprie dotata cu teleschi si singura instalatie pentru noc..
Cazare Cabana Alpina

Cabana Alpina

(2 margarete)
Cabana Alpina dispune de 12 locuri.
Cazare OK

OK

(2 margarete)
Pensiunea Ok se afla in centrul orasului. Pensiunea dispune de un grup sanitar pentru doua camere. Camerele sunt dotate cu televizor color.
Cazare Rodna

Rodna

(2 margarete)
Pensiunea este situata in centrul Orasului Borsa, langa piata de alimente si are un regim hotelier. Este foarte usor de gasit datorita bannerului plas..
Cazare Vila Focus

Vila Focus

(2 margarete)
Este plasata la 50m de partia de schi dotata cu telescaun. Ne gasiti foarte usor depasind toate cladirile din complex, mergand inspre partie. Accesul ..
Cazare Sorina

Sorina

(2 margarete)
Pensiunea Sorina se afla pe drumul ce leaga complexul turistic de centrul orasului Borsa, la 4km de centru. Pensiunea Sorina se compune din 5 camere ..
Cazare Calin

Calin

(2 margarete)
Este situata langa DN 18 , drumul ce leaga centrul orasului Borsa de Complexul turistic, pe partea dreapta a soselei langa restaurantul "2 pauni". Pe..
Cazare Poiana

Poiana

(2 margarete)
Situata la o distanta de 4 kilometri de partia de schi, pensiunea Poiana-Borsa este compusa din doua cladiri, si va pune la dispozitie sapte camere, u..
Cazare Cabana Ursu

Cabana Ursu

(2 margarete)
Pensiunea noastra este situata in complexul turistic Borsa, Maramures, la 200m. de partia de schi, dotata cu telescaun: un spatiu linistit, cu aer cur..
Cazare Mihali

Mihali

(2 margarete)
Pensiunea Mihali ofera conditii bune de cazare intr-o constructia noua, cu incalzire centrala, structurata in parter si etaj . Parterul este format d..
Cazare Rominvest

Rominvest

(2 margarete)
Pensiunea este situata la aproximativ 2 km de intrarea in Borsa pe partea stanga a soselei (DN 18 Borsa - Carlibaba) si 10 km fata de partia de schi d..
Cazare Eladi

Eladi

(3 margarete)
Structura pensiunii: -3 camere duble -3camere+pat suplimentar -1 camera single -1 apartament Camerele dispun de bai proprii si balcon. Facilit..
 
Filtreaza: Toate
 
 
 
 
 
 
 
 

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata