Obtine un voucher in valoare de 120 LEI in 3 pasi simpli:


Pasul 1: Da-ne like pe facebook:


Pasul 2: Trimite mesajul prietenilor tai pe facebook:

Click aici pentru a trimite prietenilor tai pe facebook

Pasul 3: Completeaza adresa de e-mail pentru a primi codul voucher-ului:Vreau Voucher

Ladyna (3*)

Localitate: Sebis
Zona: Crisana
Nr. camere: 8
Nr. locuri: 18
Categorie: (3*)
Specific: Modern
Tipologie: Pensiuni
Ultima actualizare:05/01/2012
Poze Ladyna imagini Ladyna cazare Ladyna informatii Ladyna
Poze Ladyna imagini Ladyna cazare Ladyna informatii Ladyna Poze Ladyna imagini Ladyna cazare Ladyna informatii Ladyna Poze Ladyna imagini Ladyna cazare Ladyna informatii Ladyna Poze Ladyna imagini Ladyna cazare Ladyna informatii Ladyna Poze Ladyna imagini Ladyna cazare Ladyna informatii Ladyna Poze Ladyna imagini Ladyna cazare Ladyna informatii Ladyna Poze Ladyna imagini Ladyna cazare Ladyna informatii Ladyna Poze Ladyna imagini Ladyna cazare Ladyna informatii Ladyna
Pensiunea Ladyna este localizata in Orasul Sebes, in judetul Arad, la o distanta de aproximativ 20 km de Statiunea Moineasa si la 80 km de Municipiul Arad.

Pensiunea pune la dispozitia clientilor 8 camere de cazare cu 2 paturi (simple sau duble) si 3 paturi, o sala de mese unde clientii pensiunii pot servi micul dejun, un magazin alimentar aflat in incinta pensiunii de unde clientii nostri pot sa faca cumparaturi la preturi de magazin en-detail, o curte interioara destinata parcarii masinilor si o curte in spatele cladirii unde clientii se pot relaxa fara sa fie deranjati de cineva.

Curtea interioara din spate dispune de gazon natural, o terasa acoperita dotata cu mobilier de lemn si frigider, spatiu pentru gratar, balansoar.

Noi punem accent pe relatia cu clientii care ne calca pragul de aceea facem tot posibilul ca linistea, curatenia sa fie factori care caracterizeaza Pensiunea Ladyna. Avem o experienta de peste 3 ani in acest domeniu de aceea consideram ca serviciile care le oferim sunt pe placul clientilor nostri.
Urmatoarea locatie cazare Sebis »
 
 
 
 
 
 
 

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata