Obtine un voucher in valoare de 120 LEI in 3 pasi simpli:


Pasul 1: Da-ne like pe facebook:


Pasul 2: Trimite mesajul prietenilor tai pe facebook:

Click aici pentru a trimite prietenilor tai pe facebook

Pasul 3: Completeaza adresa de e-mail pentru a primi codul voucher-ului:Vreau Voucher

Inscrie locatie gratuit
Zone turistice
 

Cazare Baile 1 Mai pensiuni, vile, cabane, moteluri, case

Besttourism.ro > cazare > Crisana > Baile 1 Mai

Prezentare locatii cazare Baile 1 Mai

Filtreaza: Toate
1 2 Pagina urmatoare
Cazare  Margareta

Margareta

(3 margarete)
Pensiunea Margareta este o pensiune noua, deschisa la inceputul anului 2007 si este situata la intrarea in statiune, prima pensiune pe partea stanga i..
Cazare Casa Ema

Casa Ema

Casa "Ema" este situata in satul Haieu pe strada Brujac nr. 106. Dupa biserica ordodoxa din satul Haieu prima strada la dreapta, si aproape de mijlocu..
Cazare Coroana Regala

Coroana Regala

Pensiunea "Coroana Regala " este o pensiune noua, deschisa doar din iunie 2005, are incalzire centrala proprie si functioneaza si in timpul sezonului ..
Cazare Coroana Regala

Coroana Regala

Pensiunea "Coroana Regala " este o pensiune noua, deschisa doar din iunie 2005, are incalzire centrala proprie si functioneaza si in timpul sezonului ..
Cazare Europa

Europa

Pensiunea "Europa" este situata in centru statiunii Baile 1 Mai, la 50 m pe partea stanga la soseaua principala care duce in sat Haieu, si la 30 m de ..
Cazare Vila Elim

Vila Elim

(vila)
Vila Elim dispune de 10 camere frumoase, spatioase toate cu cu bai proprii, aer coditionat, Tv, cablu tv, frigider si telefon. 7 camere cu 3 loc si 3..
Cazare Vila Iulia

Vila Iulia

(vila)
Vila "Iulia" dispune de 10 camere(25 locuri), din care: -5 camere sunt cu 3 locuri -5 camere cu 2 locuri. Toate camerele au baie proprie, Tv, cablu..
Cazare Viorica M.

Viorica M.

(pensiune)
Pensiunea "Viorica M" este situata la intrarea in statiunea Baile 1 Mai, la 20 m dupa calea ferata pe partea dreapta, sau mai exact in spate la Pensiu..
Cazare Sorelo

Sorelo

(pensiune)
Pensiunea "Sorelo" dispune de 15 camere spatioase si frumos mobilate, cu 2 paturi si bai proprii, dotate cu tv. si cablu tv. La cerere, se asigura mic..
Cazare Sanda

Sanda

(pensiune)
Pensiunea "Sanda" este situata in Haieu, la egala distanta, 10 min de mers pe jos de cele 2 statiunii "Baile 1 Mai" si "Baile Felix". O zona linistita..
Cazare Rebi

Rebi

(pensiune)
Pensiunea "Rebi"(Viorel) dispune de 7 camere, dotate cu bai proprii, televizor si cablu tv. 4 cam. cu 2 paturi si 3 cam. cu pat matrimonial, + 2 cam i..
Cazare Razvan & Bogdan

Razvan & Bogdan

(pensiune)
Pensiunea "Razvan & Bogdan" dispune de 4 camere toate cu pat matrimonial, televizor si cablu Tv. Pe hol turistii au acees la frigider. - 2 camere cu ..
Cazare Naum

Naum

(pensiune)
Pensiunea "Naum" este situata in centru statiunii Baile 1 Mai, la 20 m lateral, pe partea dreapta a soselei principale, vizavi de Campare "Venus". Im..
Cazare Luna

Luna

(pensiune)
Pensiunea "Luna" dispune de 4 camere cu un confort sporit, televizor si cablu tv. (2 camere cu baie proprie si 2 camere cu baie comuna pe hol). Turist..
Cazare Issa

Issa

(pensiune)
Pensiunea "Issa" dispune de 11 camere cu televizor si TV cablu si bai proprii cu apa calda si rece permanent, din care 7 cam cu pat matrimonial si 4 c..
Cazare Codin

Codin

(pensiune)
Pensiunea "Codin " dispune de 6 camere, dotate cu bai proprii, televizor si cablu tv. Toate camerele sunt cu pat matrimonial si la cerere se poate ada..
Cazare Ama

Ama

(pensiune)
Pensiunea este construita recent si a fost data in folosinta in luna iunie 2006. Este situata in centrul statiunii, la soseaua principala, langa pensi..
Cazare Corina

Corina

(3 margarete)
Pensiunea Corina este o pensiune noua, moderna, are incalzire centrala proprie si functioneaza si in perioada de iarna. Este situata vizavi de strandu..
Cazare Vila Jazz

Vila Jazz

(2 margarete)
Pensiune noua , vara 2005, are 7 camere cu 4 bai , tv color , aer conditionat situat la 8 km de Oradea Tarifele includ si micul dejun sau la cerere si..
Cazare Empire

Empire

(4 margarete)
telefon, televizor+ televiziune prin cablu, A/C,frigider,restaurant clasic cu bucatarie internationala ,salon pentru nefum?tori, sala de sport (dotata..
 
Filtreaza: Toate
1 2 Pagina urmatoare
 
 
 
 
 
 
 
 

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata