Obtine un voucher in valoare de 120 LEI in 3 pasi simpli:


Pasul 1: Da-ne like pe facebook:


Pasul 2: Trimite mesajul prietenilor tai pe facebook:

Click aici pentru a trimite prietenilor tai pe facebook

Pasul 3: Completeaza adresa de e-mail pentru a primi codul voucher-ului:Vreau Voucher

Fabius (2 margarete)

Localitate: Zarnesti
Categorie: (2 margarete)
Tipologie: Pensiuni
Ultima actualizare:06/10/2011
Poze Fabius imagini Fabius cazare Fabius informatii Fabius
Poze Fabius imagini Fabius cazare Fabius informatii Fabius Poze Fabius imagini Fabius cazare Fabius informatii Fabius Poze Fabius imagini Fabius cazare Fabius informatii Fabius Poze Fabius imagini Fabius cazare Fabius informatii Fabius
Sa te simti in largul tau, intr-un spatiu familiar, care sa ofere gradul de intimitate dorit, o bucatarie senzationala si confortul unui camin cald - asta si-au dorit si au pus in practica proprietarii pensiunii "Fabius" - familia Marginean din Zarnesti.
Curtea acoperita cu vita de vie, foisorul din livada de meri si vederea inspre crestele Pietrei Craiului iti dau senzatia curtii bunicilor, cu locuri de ascunzatoare printre flori, meri si vita de vie.

De la ciorba pe ciolan afumat pana la capsunata, placinte si eclere, bucatele excelent gatite isi vor exercita puterea lor de seductie.

Pensiunea Fabius si-a castigat un renume in organizarea de mese festive si orice alte activitati la cerere. Sala de 24 de persoane poate fi utilizata pentru intruniri, tot aici puteti pune tara la cale sau vi se pot oferi informatii, trasee prin zona. Festivalul "Floarea de Colt", obiective ca Schitul Coltul Chiliilor, Parcul National Piatra Craiului pot face parte din programul vizitei la "Fabius".
« Precedenta locatie cazare Zarnesti
 
 
 
 
 
 
 

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata