Grecia, Lefkada - Sejur Vile Insula Lefkada- Roulette

VANDUT
BT01

Vile Insula Lefkada-Roulette este o oferta speciala pentru sejururi in Insula Lefkada, la una dintre cele 3 vile turistice luate in garantie, cu reduceri de aproximativ 50% din tariful standard. Alocarea la una dintre vile se face de catre touroperator, in functie de disponibilitati si este comunicata partenerului in vinerea de dinaintea plecarii. Oricare ar fi vila alocata prin programul Smart Vila, conditiile de cazare sunt similare, iar turistii beneficiaza de proximitatea unora dintre cele mai frumoase plaje din Insula Lefkada.

Perioada: 10.06.2019-17.06.2019

Masa: Fara masa

Tarif : 500 euro/ Camera dubla/ 2 adulti / Sejur 7 nopti

 

Perioada: 17.06.2019-24.06.2019

Masa: Fara masa

Tarif : 688 euro/ Camera dubla/ 2 adulti / Sejur 7 nopti


 

Servicii incluse:


zbor charter dus-intors din Bucuresti
cazare 7 nopti fara masa
transfer aeroport - vila - aeroport
asistenta turistica
taxe de aeroport

Precizari:


Tariful nu include:
asigurarea de sanatate
asigurarea storno
taxa turistica (plata la fata locului)
Aerul conditionat se plateste separat la proprietarii vilelor: Sunny Garden (35 euro/sejur 7 nopti), Vaggelis (35 euro/sejur 7 nopti) si Babis (35 euro/sejur 7 nopti).

 

Capacitate camera dubla Smart = 1 adult, 1 adult + 1 copil, 2 adulti.Rezervarile se efectueaza cu conditia achitarii integrale dupa confirmarea rezervarii.
Alocarea la vile se face de catre touroperator in ziua de vineri de dinaintea sejurului la una dintre cele 3 vile din cadrul promotiei.

Conditii retragere / penalizari: pentru anulare dupa data de valabilitate a ofertei penalizarea este de 100% din valoarea totala a pachetului. De aceea recomandam incheierea asigurarii storno.

 

Cerere oferta

Detalii cerere Detalii cerere

Nr. adulti:
Nr. copii:

Detalii contact Date contact

Nume: *
Prenume: *
Telefon: *
Email: *
Observatii:

Info & precizari (disclaimer)


Continutul ofertei este valabil la data introducerii acesteia. Datorita specificului industrie de turism ofertele se pot schimba foarte des si nu pot fi actualizate in timp util.

Informatiile finale sunt cele obtinute de la consilierii nostri, care mentioneaza in cadrul discutiilor detalii importante pe baza carora se poate lua decizia optima.

Linkuri rapide

CallCenter
0735.314.742
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata
Aboneaza-te la newsletter
Cerere personalizata